pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
uz vies co som tym myslela aby si nechodil tam?:(
Sa budes robit ze nevladzes ani chodit kvoli pajceku?:P No .....povedz ucitelke,ze ani odpovedat sa ti neda :))
no hej dobry:) ale som nechala par zositov v skole v tej rychlosti takze..smola asi:)
mno sak bude zo mna invalid zajtra v skole:DD ale do konca roka necvicim...ale da sa pisat len ten prst mi to aj tak drzi hore ta dlaha:)
mno sak:) oni su taki zlati:)
Jaj?:)No dobry napad takto si zistovat:)
To ty normalne pises?:))) Ved ja by som sa tvaril s takym niecim ako invalid:P:))
He:))Tak to chapem ked mal tam svoju milovanu:)
a co si cakal:D sak frajerka tam bola sa pozret tak onemel:DD lebo to mozu niektori studenti prist sa pozret ale len niektori neviem podla coho sa vybera...ale tak...zrovna mal blbu temu inak sa fakt drel...a este vo stvrtok keby tak bolo:DD
mno hej...si zistujem ulohy..ale to vacsinou z druhej triedy mojho rocnika, s nasimi som uz volala niektorymi...ani ja to nechapem...
:DD prestan:DD vies jak sa mi blbo pise s hentym?:DD si nepovybijam jak by to vyzeralo uz s tymto vyzeram jak neschopny cvok:P
Tak to je dobre:DD Taku skusku by som bral aj ja este raz:DD
Ty si na face booku?:)) To ti tam pisu spoluziaci? No ja to nechapem,ze ty si stredobodom pozornosti na skole.
Tak zeliezka??:P:)) Tak si poobijaj vsetky palseky a budes ako strihoruky Edvard:P:)))
:D ze on za to fakt nemoze ze on len sedel a oni nieco rozpravali a on velavravne pritakaval a obcas nieco dodal:DDD
co ja viem:) tak ani moc nie ale co som pocula o nom tak to hej:D
mno to ne:D ale blbo to vyzera a teraz na fejse mi len same blbosti chodia ze co som robila jaj uz vie zas cela skola:/ tak som napisala kazdemu ze sme sa pochytili s nabozkarkou:DD
ale to je cudne lebo ono to ani taka dlaha neni...to je len volako zeliezka s molitanom a obvazom a cele take...no jednoducho vtipne:DD