Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna?

Príspevok v téme: Som tucna?
NikaS

Ahojte mam 15 ,159 cm a 43,5 kil som tucna ?? Na bruchu sa mi zda sadlo a v pase mam 59 chcem schudnut tak rychlo lebo mam aj velky zadok na rukach a nohach mam sval a vyzeraju tak obrie ako sa da rychlo a dobre schudnut ? Staci jest zdravo 5- krat denne a cvicit pritom ale nie velmi ???

Dakujem za rady

mata22

nika nehnevaj sa ale asi by si mala zajst za psychiatrom.43 kg pri tvojej vyške je strašne malo.A chciet mat 38kg je tiež nenormalne pri tej vyške.Ja mam 162 a ked mam 54kg som akurat.Nechapem prečo tak chceš vyzerat.Asi maš nabeh na bulimiu.Maš 15 rokov načo taketo veci riešiš???

NikaS

Ja nemam pevnu volu ale strasne chcem schudnut a mat aspon 38 kg !! Viem ze to je malo ale ja som vtedy nevyzerala vychrtlo alo sa mam prinutit aby som schudla ??? Aspon 6 kg ??

matamata

nika jedine co potrebujes je psychiater..resp v blizkej buducnosti urcite lebo toto musi byt nejaka porucha prijmu potravy

j

Nika nevymyslaj, nepotrebujes chudnut na tvoju vysku, skor potrebujes vyformovat postavu, si pisala ze len niektore partie mas vacsie ako by si chcela, to musis cvicenim. Skoc do fitka a chod tam pravidelne, to ta prinuti, lebo doma sa clovek tak nedonuti pravidelne cvicit.
Co ti je milsie, zdravie, alebo sa kvoli par kilam dostat do problemov s anorexiou alebo bulimiou? Si uvaz priority.

NikaS

Ja nemam pevnu volu ale strasne chcem schudnut a mat aspon 38 kg !! Viem ze to je malo ale ja som vtedy nevyzerala vychrtlo alo sa mam prinutit aby som schudla ??? Aspon 6 kg ??

j

to neries, popise sa vselico, nieco moze byt tak a nieco nie, to vobec nie je podstatne, neporovnavaj sa s druhymi a nemylsi uz na to, skus robit nieco uzitocne, nieco co ta bavi, nemas daco take po ruke?

NikaS

A inak by ma zaujimalo co ma aj strasne depta , myslite ze vaha a miery celebrit na internete su pravdive ??? Erika judiniova ma o 2 kila viac a ma o 10 cm viac a ja som
podla seckych chudsia tak nechapem a stve ma aj herecka zoe saldana ze je taka cjuda a ci to je myslite pravda

NikaS

Pametam si ze ked som chudla a mala anorexiu z nervov to slo hore alebo stalo
ked som na to kaslala schudla som !!! Kiezbu to tak bolo aj teraz :(
velmi pekne dakujem za rady

AdamKrt

NikaS Včera 21:00:

nie si tucna, ale mas iny problem. Si anorekticka a nemas realny usudok. Vahu mas, akoby si utiekla z koncentraku..

Myslis si, ze muzi chcu podvyzivne kostlivky, co im trcia rebra ? Kostnate zadky, ci vyschnute prsia ?

Zacni poriadne jest.... Divim sa, ze ta lekar este nedal niekde na ARO a nestopaju ta jedlom ako podvyzivenu... :)

Dievca, preber sa. Nepozeraj na filmy a casopisy, kde sa niekto snazi nanutit niekomu modu a akom ma byt zena chuda... Pouzi vlastnu hlavu ;-)

j

v jednej teme si tusim pisala, ze sa chces podakovat kamaratke za vyliecenie, ak to vyliecenie myslis anorexiu, tak sa jej najlepsie podakujes tym, ze ona bude vidiet ako sa tesis zo zivota, ked uvidi, ze sa uz do tych problemov nechces vratit
drz sa :)