Beh, pomaha ? skusenosti, rady

Príspevok v téme: Beh, pomaha ? skusenosti, rady
beibi

ahojte ... s dietou som priblizne za rok schudla z 86 kg na 62... pocas hladoviek som mala aj 56 ale teraz sa to zastavilo na tych 62... uz dlhsi cas planujem behat.... dnes zacnem.... budem behat taku hodinku miernym pomalym tempom.... chcem do leta schudnut aspon na tych 55 kg.... a hlavne stratit to odporne velke brucho... mate nejake skusenosti s behom?? mysite ze sa mi to podari ?? pomaha beh pri chudnuti ?? ... prosím poradte.... vopred velmi pekne dakujem... (inak stravujem sa zdravo... zelenina,ovocie,len varene jedlá-biele maso,zemiaky... kopu mliecnych vyrobkov... a pijem vela cajov s medom a vodu)

Chikita48

Ahooj,
Potrebujem schudnut mam 68 kg a 164 cm.Zaujmálo by ma ako sa ti presne podarilo schudnut tolko vela kil.Ja by som chcela schudnut asppn 20 kg.Budem vdacna ak ki poradis?

Misa87

Ahoj, ked uz chces dotiahnut len poslednych 5-6kil, ktore su casto tie najtazsie, tak u mna v takom pripade funguje overeny postup. Skontrolujem si pH, nasadim zasadite mineraly, zacnem jest tri krat denne, ranajky obed vecera, nic medzi tym. Rovnako ako ty zacnem pravidelne pit cistu vodu a vylucim sladke, aj med. Dlhy beh chodievam tak 30 max 40 minut, rychlostou aby som stihala dychat nosom. Priiznam sa ze nevidim v tom nejaky vyrazny efekt v chudnuti, ale urcite sa mi zlepsila vytravalost a celkovo sa lepsie citim. Na chudnutie mi funguje skor intenzivnejsi trening vo fitku. Vtedy si davam pred treningom aj spalovac tukov a ten ma vyborne nabudi a potlaci chut do jedla po treningu. Najprv som skusala karnitin, ale to bolo bez efektu. Teraz vzdy pouzivam silnejsi spalovac black mamba anilab.sk s kofeinom a s vytazkom z pomarancovnika, ten mi funguje vyborne, len pre niekoho moze byt fakt silny

siminka

aj ja chcem zacat, len prave ked sa odhodlam nieje nato pocasie, stale prsi :(( no musim si pockat a ide sa nato, som si povedala ze musim na sebe do leta popracovat, som zvedava ci mi ten beh pomoze, hlavne stehna a zadok chcem spevnit, tak som zvedava :)))

TheFuyu

Zaujímavé čítanie. Tiež chcem začať behať. Potrebujem zhodiť. Mám 168-170 cm a chcela by som vážiť tiež 55 kg. Mám teraz asi 65. Neznášam ten pocit väčšieho brucha a stehien. :)

amalka34

pre Miranda
Pises, ze si chodila behat rano - predpokladam, ze nalacno...to mi nerobi problem, ale po akom case si potom ranajkovala a hlavne co? Ide mi o to, ze som pocula vela teorii a tebe sa podarilo schudnut, tak si necham poradit...Dik.

zuzic

ja som to dnes pekne prehnala svalovica bude jak vysita, klb ma boli jak blaznivy no uzas...ale moja chyba nemala som prehanat:)

miranda323

JA SOM TAKTIEZ BEHAWALA SKOR ODPORUCAM SKORO RANO NAPR.PRED ODCHODOM DO PRACE SUPERNE.JA SOM SCHUDLA FAJNE....ALE TAKTIEZ SOM UPRAWILA STRAWU SOM WEGETARIANKA A TAKTIEZ SOM WYLUCILA BIELE PECIVO NECUKRIM NEPIJEM SLADENE NAPOJE A PIJEM WELA CAJOW BYLINNYCH.........BUDES SA CITIT SUPER AK ZMENIS STRAWU...ZIADNE UNAWA NEHROZI.NHO A NEODPORUCAM WELA BEHU HLAWNE S MIEROU MNE TO TRWA POL HODKY AJ S PREJDENIM