Chcem sa opytat kolko vajicok mozem tak zjest aby mi to neuskodilo. Totiz, som zdrava, mlada, stravujem sa teraz ale zvlastne kedze som v krajine, kde nemam pristup k syrom, obcas nejaky jogurt inak ziadne mliecne vyrobky, velmi ojedinele pecivo. Snazim sa jest vela zeleniny, dusenej aj surovej, ovocia, maso velmi nemusim ale toho tu jesto vela, tak sa aspon snazim. Zakladom potravy je tu ryza a sojove tofu.
V poslednej dobe mi ale velmi zacali chutit vajcia, Mozno tym ze telo sa snazi aspon nieco si doplnit. Jedavam ich aspon 6 do tyzdna. V inej "skrytej" podobe sa v mojej potrave teraz vajcia nevyskytuju. Mozem takto pokracovat? Teda myslim s tymi vajcami, inak viem ze ten jedalnicek nie je nic moc ale to teraz nezmenim :(
Vajicka
issn, to už nemá hlavu ani pätu čo píšeš a už takéto absurdné prirovnania sú len také tvrdošijné dokazovanie pravdy. Ludia nejazdime na konoch, kto by už jazdil na ludských, nekupujme si kožené topánky, kto by už šil topánky z ludskej kože, aj stromy dýchajú a vytvárajú kyslík, preč s nábytkom!!! Preč s logikou ani zvieratá ju nepoužívajú :)))
aj neoplodnene vajcko zeny odplavujuce sa z tela z vystelkou maternice zenu neboli psychicky ani fyzicky, ale kto by ho zjedol? Ale slepacie neoplodnene vajicka veselo konzumujeme, nechutni sme, ludia..
Bud konkretnejsia.
zozer, alebo budes zozrany :)
Ide len o to, ci to bude tvoje hovno, alebo niekoho ineho. :-)
Well... v konecnom dosledku, skoro vsetko co priroda vytvori, konci nakoniec ako hovno.
jajka, ano, aj ja súhlasím, nemám rada týranie zvierat a to ani poľnohospodárskych a preto jem vajcia(málo a nepravidelne) a maso len z domáceho chovu(svokra dotuje):))) BJ-rešpekt :-)