Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
jajka, najprv si daj tricko a to omotaj celofanom, nehrozia potnicky potom a efekt je rovnaky...
preboha to co je za napad ze "tuky sa dostavaju z tela von potenim alebo mocenim"?
Maria a miamiau tak to je super...no na každého to zabera asi inak, ale za pokus nic nedam a celofan drahy nie je...skúsim take 2- 3 týždne a nechám sa prekvapit... a to vam drzalo v pohode na tom holom telo a tričko s bundou nato??nešuštalo to (aby sa ludia za mnou neobzerali :D) a nepadalo?? a na nohy nejaký vylepšovák nepoznáte? :D
cawte,,,take myslim si ze to pomaha, ja som to vyskusala a pomohlo mi to, mala som aj jemnejsiu kozu, mozno s toho zdusenia alebo coho, ale to je jedno,, myslim si ze ten co to nevyskusal,by nemal robit unahlene zavery, ked tvrdi ze sa tym len telo odvodni alebo zbavy vody,,, tak nech mi ten clovek vysvetli ako inak sa tuky dostavaju z tela,, len potom alebo mocom,,,pod foliou sa viac potime, folia nuti kozu viac sa odvodnit(zdusit)nech si to kazdy nazve ako chce, Ano pod foliou najviac odchadza voda, VODA v ktorej su tuky, zduseni tzv. vlastne prekrvuje,, a inak voda sa da dodat, tusim ze netreba zdoraznovat ze treba vela pit...to je samozrejme,,,takze,,,myslim si ze na tom nieje nic, preco by ste to nemohli co i len vyskusat,, za pokus nikto nic neda....zdravim
ahojte, o celofáne som už počula dávnejšie, vraj to pomáha, moja suseda to používala pri behu, avšak nejak sa jej nedarilo chudnúť. Tak som sa spýtala na to vo fitku, a vraj vôbec sa to nemá používať, pokožka sa pod tým dusí a telo sa len odvodní, neubudne na slaine :-)). Aspoň tak mi to povedali vo vitalise, tak neviem kde je pravda. Ja som to nikdy neskúsila. ahojte
...este by som chcela podotknut-TREBA BYT VELMI TRPEZLIVY,NIE PO DVOCH TROCH-ALEBO TYZDNI TO VZDAT...TRPELOVOST RUZE PRINASA...
pre tehotenstvom som mala 58-59kg pribrala som pomaly ncez 80kg...po porode som mala 72kg a tym cvicenim atd.som zasa schudla na svoju vahu...a to aj koze na bruchu sa mi pekne napla,ako keby som nebola ani tehotna pred tym...takze ja odporucam...
...ano mne to pomohlo,ja som potrebovala zhodit po porode,bola som vzdy stihla,ale v tehotenstve som vela pribrala a po porode mi este nejake kila ostali...mala som obtocene iba okolo pasu a zhodila som na centimetre ako som mala pred otehotnenim,ale treba aj jest a pit vodu...ja som jedla normalne vsetko za radom,ziadne diety atd.
MARIAA cize tvoj názor a skúsenosť s tým celofánom je ten že to funguje? osobne ti to pomohlo???videla si rozdiel s a bez pouzívania?? čítala som v článkoch že je to učinne ale ci to ozaj funguje aj v praxi?!... a ja chcem pneumatiky dat konecne preč
JAJKA
...my sme s kamoskou cvicili r.1990...a prisla s tym ona,ani neviem kde o tom pocula,ale boli sme par ludi,co sme mali uplne ine myslenie ako iny,a dost sme boli zamerany aj na modu atd.este v dobe ked kazdy chodil ako seda myska...
zaujimali sme sa o veci,ktore druhym nic nehovorili...atd.terez v dnesnej dobe je to uz samozrejmost,niektore veci...
napr.aj r.1988 sme uz s ex manzelom uvazovali o solarnom vyhrievani vody v rod.dome...vtedy tu nikto o tom nemal ani potuchy...tak aj ten celofan,kazdy si robi zaveri podla svojho myslenia...ale niekedy sa niektore veci vymykaju logike a deju sa...nech to kazdy skusi a potom nech sa vyjadruje...
a k tym vyrazkom,ja osobne som nemala ten problem,aby sa mi nejake vyrazky robili,mala som cistucke telo,ani kamoska nic nespominala-a samozrejme treba sa hned osprchovat po cviceni...a neostat spotena...