Ahojky. Kto má skúsenosti, alebo počul o tom že ak si človek pred behom či bicyklovaním obtoči bruho celofánom tak ten tuk sa skôr spáli???..chcela by som to vyskúšať, ale ešte zbieram informácie...preto za Vaše info dík
Pomáha celofán obtočený kolo brucha pri behu spaľovať tuk?
ZUZIC
...sak som pisala,ze si vytvarujem svaly a spevnim brucho,ale aj tuk ide dole...mala som ten problem po porode...tak preto viem o com pisem...je pravda,ze som bola niekedy aj sportovkyna tak pre mna bolo jednoduchsie chudnutie z brucha atd.ale ten tuk som davala dole lahko a tak ako som to uz tu popisovala...
a mozem povedat,ze nato ze mam 42 rokov mam brucho pevne,pekne po dvoch detoch,ani niektora 18-nastka take nema/nie je to chvalenie/a udrzujem si ho tak cvicenim stale...
:0))))lebo ako HELP pisal som zo starej skoly a svaly uz zacinaju ochabovat atd.no necham toho...mam ine veci na praci...
MARIAA- ty si nepochopila do teraz jednu zasadnu vec. Formovanie a chudnutie su dve rozlisne veci.
a len tak mimochodom,my sme sa bavili len o jednej casti tela a nie o chudnuti celkovom...
maria ani na bruchu:) len si ho vytvarujes a utvoria sa ti svaly
ZUZIC...brusakmi neschunem nikde jasne,len na bruchu...
OVECKA
...ano,vytvarujem si svaly a spevnim kozu...ale aj tuk pojde dole...
prozri nebudem sa s vami o tom bavit,lebo ja mam s tym skusenosti a nebudem tu donekonecna sa s vami natahovat...viem o com pisem...
mariaa- ako myslis......ver si tomu.
...kazdy clovek je iny,jednemu sa tuk viac uklada na stehna,niekomu viac okolo pasa-na brucho...a kazdy sa chce zbavit tuku niekde inde-tak si zvoli len take chudnutie na urcitu partiu tela a nemusi chudnut z celeho tela,alebo menit stravovanie ak to nie je NUTNE...
maria brusakmi neschudnes nikde:) len si vytvarujes svaly ale neshucdnes
2 maria ak by si brusakovala polhodku tak jasne ze schudnes aj so stehien :)
energia ktoru minies sa rozlozi po celom tele.
Chapes tomu???
Mariaa????