Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

Nikis, vďaka za opýtanie. Ten jeden je stále taký iný. Viac ma tlačí a pri nákupoch, t.j., keď trochu dvíham ruky, tak ma začne pobolievať. Som z toho dosť na nervy, už som 5 týždeň po. Príde mi to, akoby sa mi tam nejak pricvikával sval pri bradavke alebo čo.

nikis

Kossi ako si na tom s bolestami. Viem ze si pisala, ze ta trapi jeden prsnik. Uz je to lepsie? Da sa ti uz spat aj na boku?

nikis

Plne suhlasim s Kossi co sa tyka vkladania implantatu pod sval alebo pod zlazu. A ked sa uz bavimo o prirodzenosti, mne sa nezda, co pod zlazu su prirodzenejsie. Aspon pre mna je viac badatelny okraj implantatu pod zlazou. Skuste si pozriet uz raz mnou avizovanu stranku www.loveyourlook.com tam to je vsetko pekne vidiet.

kossi

No myslím, že každý chváli to, čo má sám. Tak ja zas viem, že pod žľazou je oveľa väčšie riziko kapsulácie, ale hlavne to, že prsia môžu hodne klesnúť a potom visia, lebo ich nedrží sval. Takisto som už videla pootáčané implantáty a to dokonca naruby. Takže toto sú podľa mňa väčšie negatíva, ako to, že pod svalom nenadskakujú pri chôdzi:)

mia

Dodka 25
az teraz som si precitala co pisala janka.
No je to pravda, podla toho ake mas prsia sa rozhodni. Ak su ako tak velke a pevne, staci to dat pod zlazu a menej to boli. Ale ci sa to po porode viac nezmeni???
Pod svalom je to skovane, takze by sa to nemalo asi po porode az tak zmenit, ale ako pise janka, je to menej prirodzene. Sak si nedaj maximum ml co ti doktor navrhuje, daj si mensiu vypln a malo by to byt ok. Daj vedet ako si sa rozhodla. Ale myslim, ze ked povies doktorovi ako to chces pod sval, mal by ti to tak spravit.

mia

Dodka25
tak to teda neviem, ale myslela som ze ked baba este nerodila, nekojila, treba to pod sval a tym padom aj pod zlazu, nie? Ja tiez este nemam deti.

janka

zabudla som este ze mam anatom. a len som si chcela vyplnit volnu kozu, ktora mi ostala po dvoch kojeniach.Ked som isla na opku, lekar mi povedal ze mam svoje pekne prsia, naco chcem umele?? bola som v rozpakoch, kedze lekarom povacsine ide o prachy nezaujima ich preco.
A este nieco lekar musi vediet ci pri vkladani pod zlazu, po odpuchu nevznikne dvojity efekt, ked vies co to znamena..dobry chirurg to urcite vie.

janka

DODKA 25
mozem nieco povedat k vkladaniu implant. pod zlazu, davaju sa ak baba ma svoje nejake prsia, teda nie len nejake kožky a nechce najake balony neprimerane ku velkosti a natiahnutosti koze, ale kedze ich ja mam, mozem povedat ze prsia su prirodzenejsie prave takto pod zlazou, z jedineho dovodu, nie je na nich napnuta koza, a maju prirodzeny pohyb, trebars ked chodis, hybu sa prirodzene, tie baby co ich maju pod svalom, po prve , ja ich rozpoznam vzdy, a nielen ja, pohyb je neprirodzeny, kedze sa hybu len malo, alebo vobec...ale ked to nevadi babam, a chcu dat vediet o svojich silikonoch tak je to v pohode...ja som nechcela aby niekto vedel a videl ze mam silikony, kedze v sucastnosti sa svet priklana a vracia k prirodzenosti...a poviem ti mam ich 5 rokov a to ze mam silikony vedia len ty ktory si ich ohmataju, teda moj partner.Su uplne prirodzene, nie su vysoko, ako tu spominate tie profily..lebo podla mna je to blbost, prirodzenost je prvorada...potom to vyzera umelo, a co je umele nie je pekne.
Je ale pravda ze musis mat na to prsia,nie v hroznom stave predtym, ani nie lentilky.
A okrem toho pod zlazu to nie je az taky zasah do organizmu, a za dva dni si v pohode, ja som isla na 4 den do prace.

dodka25

Mia
Myslela som, vkladanie pod sval alebo vkladanie pod zlazu, pretoze som este nerodila.
Inak, ja na tvojom mieste, by som si asi dala tie anatomicke a zdola.
Nemas info o tom,ci ak je implantat vlozeny pod zlazu, vyzera velmi neprirodzene?