DODKA 25
mozem nieco povedat k vkladaniu implant. pod zlazu, davaju sa ak baba ma svoje nejake prsia, teda nie len nejake kožky a nechce najake balony neprimerane ku velkosti a natiahnutosti koze, ale kedze ich ja mam, mozem povedat ze prsia su prirodzenejsie prave takto pod zlazou, z jedineho dovodu, nie je na nich napnuta koza, a maju prirodzeny pohyb, trebars ked chodis, hybu sa prirodzene, tie baby co ich maju pod svalom, po prve , ja ich rozpoznam vzdy, a nielen ja, pohyb je neprirodzeny, kedze sa hybu len malo, alebo vobec...ale ked to nevadi babam, a chcu dat vediet o svojich silikonoch tak je to v pohode...ja som nechcela aby niekto vedel a videl ze mam silikony, kedze v sucastnosti sa svet priklana a vracia k prirodzenosti...a poviem ti mam ich 5 rokov a to ze mam silikony vedia len ty ktory si ich ohmataju, teda moj partner.Su uplne prirodzene, nie su vysoko, ako tu spominate tie profily..lebo podla mna je to blbost, prirodzenost je prvorada...potom to vyzera umelo, a co je umele nie je pekne.
Je ale pravda ze musis mat na to prsia,nie v hroznom stave predtym, ani nie lentilky.
A okrem toho pod zlazu to nie je az taky zasah do organizmu, a za dva dni si v pohode, ja som isla na 4 den do prace.