Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia

ajina, mne jeden doktor navrhol 220-240 gulate z podpazusia a druhy 280-320 anatomicke z dola. Tak sa neviem rozhodnut. Najprv som sa tesila na gulate a teraz rozmyslam ze si dam rez z dola, aby som nemala take velke bolesti a bola cim skor sebestacna, ale neviem ci gulate, alebo anatomicke :( Som dost chuda a myslim ze by mi svecali aj gulate male bomby :) ale tiez rozmyslam nad tymi prirodzenymi. Tak neviem :((( Ale uz by som sa mala rozhodnuuuuut, termin mam zatial u dvoch lekarov a chcem jeden cim skor zrusit, nech uvolnim termin nejakej cakatelke :)

ajina

Lili,tak to si frajerka,ze si to tak expresne vybavila.Neboj,o mesiac budes aj ty pokukovat po novych veciach.No postavit som sa vedela len ked ma niekto zdvihol,ale na nejaky 3den uz to islo opatrne samo.Sice som sa hojdala na posteli ako"postihnuty chrobak"kym som sa zodvihla,ale da sa to.Zatial pa,idem uspat malu

lilina

Ahoj Ajina tak ja som bola dnes u toho internistu ked som prisla tak bolo predomnou asi 25ludi tak som sa drzo presunula ku dvaram a zaklopala a sestricka ma za stovecku dale do predu tak som bola za 20min.hotova.V dobrom ti zavidim ako uz veselo nakupujes.Dufam ,ze za mesiac sa toho dozijem aj ja.Este zajtra a idem na to.Drzte mi palce len nech nie su ziadne komlikacie.Predoperacne mam super som zdrava ako repa tak sa hadam nedo....tou opkou.Ty si den po operacii ani nevstala?Ja asi dostanem krami tak to este len bude,ale doktor povedal ,ze oni operovali uz aj cez a ze nebol ziadny problem.Takze zatial pa pa.napis.

ajina

Mia,davali mi 280ml Mentory,anatom,rez mam pod prsom.Je to k mojej postave akurat ani velke ani male,pekne mi to vyrovnalo pomer medzi prsiami a bokmi.Ty mas ake navrhnute?

mia

Dodka25 a uz mas odrodene?
aky je rozdiel medzi tymi dvoma sposobmi? Mne robi rozdiel len v tom, ci z hora alebo z dola :( A neviem sa rozhodnut

ajina

Lili,brala som si len pyzamo v predu na zapinanie.Zupan ti je zbytocny,aj tak som sa do rana nepostavila z postele a rano som v pyzamovom vrchu aj odchadzala,platila som pri odchode domov.Brala som si aj kozmetiku,ale po pravde,nic som z toho nepouzila,bola som rada,ze vobec prejdem na vecko.Ja som dnes mala nakupovaci osial,vies ake je to super kupit si konecne trojuholnikove plavky a C podprdu?Pre mna nieco neskutocne,lebo som si to nikdy nemohla dovolit.Tak vydrz zajtra a potom hura piatok!

dodka25

Olinaa
Tak,ako som pisala nizsie,necham to zrejme na prozretelnost,lebo neviem.Cerven mi navrhol pod sval, Trska pod zlazu, pritom mi povedal,ze mi moze odstranit aj asymetriu prs.Cerven to ani len nespomenul.Chodim s otvorenymi usami a ocami,aby som "nahodou" prisla na to, co je spravne.
Kazdopadne, drzime si prsty :)))

dodka25

Mia
Dr.Trskovi mam volat v piatok,ci sa mu podari najst termin do konca 3.majoveho tyzdna,zatial mam termin u Cervena t. j. 21.maja.Inak,nie som definitivne rozhodnuta ku komu. POckam este do soboty a uvidim.Necham to zrejme na siesty zmysel, lebo iny rozumnejsi sposob nevidim.