Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janka

natali
moja ja viem kde je prsny sval,a neprecitala si si to pozorne, myslela som ze prsna zlaza visela pod svalom a dost zle to vypadalolebo impl. mala ovela vyssie,vies ked sa ti prsnik zvacsi o 2 cisla pocas tehot, prsna zlaza sa natiahne a nie sval a ta visi pod nim....chapes
A nenarazam na tvoje prsia, myslela som to vseobecne, tak neviem co si to tak beries ked si spokojna, ved mozno nebudes po detoch jedna s tych nespokojnych, to ze mam zzmaneho chirurga znamena ze som videla ak kopu nepodarkov, nie len vydarene ako to je tu.a myslim si ze aj tu na fore sa si daju fotku len tie co su spokojne a nie opak, lebo tie sa hanbia su nestastne,a nieze by si davali foto niekde.
Takze ber aj druhu stranu mince.
a vies co, nechcem sa uz o tom bavit s tebou,nechcela som sa hadat len som prezentovala svoj nazor, a na to to forum je, len ty si nejaka citliva, ved ja ti prajem aby si mala najkrajsie a najlepsie urobene prsia siroko daleko...tak sa maj

Laura S

lienka BB

netrap sa kvoli okoliu ani kvoli kolegyniam, zavidia ti!!! Ked som bola pred 3 rokmi na prvom zvacseni, tiez si to moje okolie aj ludia z prace vsimli, ale ja som im nepovedala pravdu, ved ich do toho nic nie je.Na ich zvedave otazky som odpovedala iba to, ze nemam implantaty, ale ze ak mi to zaplatia, pokojne si ich dam:o) A mala som pokoj. Nejaky cas ma ohovarali, ale potom to prestalo.Oni si mozu mysliet, ale ja im to nikdy nepotvrdim. Musis byt silna a nepripustat si ich reci...

siss3

mia
aj mojim snom bolo zlepsenie postavy..kvoli tomu som zo zahranicia pricestovala na svk,mala som termin na istej sukromnej klinike,...lekari ale pochybili pri davke anestezy,moj stav sa zhorsil a z operacie nic nebolo...je to strasne ked ma clovek iba kusocek k splneniu sna a niekto ti to ¨prekazi¨
je mi z toho vsetkeho nanic,no tento sen by som si aj napriek vsetkemu chcela splnit...ale teraz uz u odbornikov...

Livaa

Janka
aj moj dr. odporuca vlozenie implantatu pod sval,aj kvoli kapsuli a aj ze prsia vyzeraju prirodzenejsie ked su pod svalom a neklesnu po case....
a problemy mozu nastat aj nielen kvoli tomu ze ako ti to dr. spravi, ale aj ako tvoje telo prijme implantat a ako bude reagovat....

natalie

Janka!
neni som jesitna ani sa nerozculujem:) lol....to ty si podla mna...ty tu utocis na moje prsia, ze by si take nechcela a ani si ich nevidela. a co to pises? ze prsna zlaza je pod svalom??? pozri si anatomiu teda este raz....co sa tyka stranok o ktorych som hovorila, kde su tie fotky co som spominala, tak to nie su ziadne stranky chirurgov ani klinik ale fora. skus makemeheal.com. mozno potom pochopis a dozvies sa kopu veci lebo podla mna nevies o com hovoris (v niektorych veciach). ze mas znameho plastickeho chirurga este neznamena, ze si ty odbornik:) svoje prsia neobhajujem, to naozaj nepotrebujem, iba vyjadrujem nazor. vo svetovom meradle sa vacsina chirurgov odklana od vkladania implantatov pod zlazu, to je stara metoda, vyskytuju sa pri nej castejsie komplikacie ako napriklad kapsularna kontrakcia (predpokladam, ze vies o com je rec) a ako sa zistilo, pod sval je to lepsie, vysledky su dlhodobejsie a omnoho prirodzenejsie, vyskytuje sa menej komplikacii. je to samozrejme individualne, kto to kam dostane, ale tvoj nazor mi pripada spiatocnicky a zalozeny na nedostatku informacii:) musis mat zrejme rontgenove oci ked dokazes vidiet implantat pod svalom (ako si tu predtym pisala). janka, vsetko dobre:)

lienkaBB

Ahojte,chcela by som sa opýtať či má niektorá z vás nejaké problémy v práci,alebo okolí pre negatívne názory na operáciu.Mám sa vrátiť do práce,som mesiac po Op a už teraz ma kolegyne ohovárajú,vôbec neviem ako sa mám brániť,či klamať,alebo čo vlastne.Pracujem medzi samými ženami a o to je to horšie,som zdr.sestra v malom zariadení 100rokov za opicami.Mám z toho depky a mám strach,veď debilné reči môžu uškodiť viac ako čokoľvek.Ďakujem za akýkoľvek názor

janka

natali
nechapem co si rozculena, ty si len obhajujes to svoje a je to tvoj nazor....a predstav si ze viem toho dost, moj znamy je plast. chirurg a dost znamy,to sa nechvalim len ti chcem povedat ze robil tolko reoperacii, videla som tych fotiek tiez dost
a zas ti musim povedat ze je to individ. a je to jedno ci pod svalom alebo zlazou problemy mozu byt pri oboch...a je rozdiel pekne prsia tinedzerky a zenske prsia, ja by som totiz tinedzerske nechcela.
a co sa tyka tych dvojitych prs, asi nevies o com je rec, pretoze ked ti po kojeni klesnu tie pod zlazou maximalne ti prso ovisne, ale ked sa ti pri zväcseni sa prsnika maxim. o cislo az dva zvacsi prsna zlaza, sval sa ti asi nezvacsi, ten ostane povodny aj so silikonom,prsna zlaza je pod nim.
nehovorim ze kazdej babe sa to stane ale su aj take, ver videla som to,vies lekari si vacsinou na svoje stranky davaju tie podarene veci a urcite sa nebude prezentovat nepodarkami, alebo tym co mu nevislo a co mohlo byt lepsie urobene keby....
preto hovorim o individualite kazdej baby, no ked maas pevne telo nemusis sa bat po porode, to nebude tvoj pripad
tak nebud jesitna a vypocuj si viacc nazorov