Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

assaabloy

AiksaS
Ahoj kontaktuj lekara budes potrebovat novu a treba precitat si aj pribalovy letak ku korzetu tam pise ze ho netreba prat viac nez 30stupnovej teplote lebo sa zrazi zmensi. nato treba davat pozor. Ja som to mala takisto. A az ked som spomenula sestricke hned ma upozornila nato. Odvtedy davaju zenam aj tento letak od podprsenky. Drzim palce a skoro to vyries :)

henka88

Multilevel
ahoj, ja som bola akurát na sone po pol roku po opke. Nemusíš sa bát, všetko vidno, nič nebolí. Ak to máš pod svalom, nemá čo prsia zakryť vôbec, ak pod prsnou žľazou, tak tiež tak všetko vidieť.

LindaML

Andy1901
Ja som mala moje povodne ani nie 1ky.teraz mam 3ky. V podprde vyzeraju vacsie ale bez mi pridu uz male.Po tych 5 rokoch dost sadli a ako ma doky uvidel, povedal hned, ze aspon 480ml co mi oci skoro pretocilo,ja som ratala tak 400ml ale anatomy mi sam odporucil, ze mi ich spavi blizsie k sebe a vyplni aj vrch. Ale urcite menej ako 350ml by som nedala, lebo ked ti pekne sadnu tak sa aj zmensia nez cesrtvo po opke :)

LindaML

Andy1901
Ja som mala moje povodne ani nie 1ky.teraz mam 3ky. V podprde vyzeraju vacsie ale bez mi pridu uz male.Po tych 5 rokoch dost sadli a ako ma doky uvidel, povedal hned, ze aspon 480ml co mi oci skoro pretocilo,ja som ratala tak 400ml ale anatomy mi sam odporucil, ze mi ich spavi blizsie k sebe a vyplni aj vrch. Ale urcite menej ako 350ml by som nedala, lebo ked ti pekne sadnu tak sa aj zmensia nez cesrtvo po opke :)

Andy1901

Ahojte,

čítam, že tu je rozsiahla diskusia a asi aj nejaké cené rady. Ja mám termín na koniec marca, ale jediné čo mám stále nie isté je veľkosť a tvar implantátu, či guľaté alebo anatomické. Doktorko tvrdí, že nech sa rozhodnem akokoľvek bude to vyzerať podľa tvaru a postavy dobre aj tak, aj tak, ale čo mám kamošky tak si skôr pochvaľujú guľaté pod svalom, a tie čo majú už dlhšie anatómy by si ich chceli vymeniť tiež za okrúhle. Prosím poraďte, budem Vám veľmi vďačná, postava moje je chudá, mám 170cm a 52-53kg. Ďakujem Andy

LindaML

Ahojte dievcata. Som tu nova, a chcela by som vas poprosit o vyjadrenie popripadne foto. Idem na reoperaciu po 5 rokoch, z dvovodu kapsularnej kontrakturi. Povodne impl. som mala 350ml gulate, teraz mi vsak navrhol 475ml anatomy. Nie je to prilis vela? Meria 170cm 56kg. Je tu nejaka baba ktora by mi mohla poslat foto s podobnymi mierami a velkostou implantatov? Dakujem :)

MultiLevel

Caute baby, tie co ste uz po operacii a chodite na sono prsnikov (ak teda chodite), vysetrenia prebiehaju uplne normalne? Nie su skreslene vysledky skrz silikon? Alebo neposiela vas gynda skor na mamograf ako na sono?

Najčítanejšie články