Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

henka88

anna m., ollysea
mne dr. povolil najskôr po 6 týždňoch ísť do solária, pretože je podstatné, aby sa prsia tie prvé týždne normálne hojili a nezaťažovali sa týmito vecami. Šla som po nejých 10 týždňoch a jazvy som si prelepovala. Na tie jazvy dbaj, lebo podľa mňa je riadna blbosť, že normálne solárko pomáha na jazvy, keď sa všade píše že jazvy a aj napr. pigmentové škvrny treba preliepať na slnku aj v solárku. Mňa na to upozornil aj môj doktor, a ja som si ich najskôr prelepovala iba mikroporovou páskou, ktorá je priepustná a badala som, že mi jazvičky zhedli. Dokonca moja už biela stará jazva na nohe mi vie v solárku stmavnúť, tak ak ich nechceš mať výraznejšie, tak si ich radšej chráň. Jedinou nevýhodou je, že ak sa viac opláliš, bude ti možno trochu badať to prelepené, keďže to bude bledšie. Ja som si to potom už aj 3vrstvami prelepila a všetko bolo ok.

Olesya

Bittersweet
pisem len skusenosti inych bab....maju to vyskusane na sebe....ja s tym osobnu skusenost nemam.treba pohladat na omlazeni.tam niekde je urcite na to tema...;-)

Asi tazko mozem mat s 250ml jednotky, ked uz teraz mam dvojky...jednotky mozu mat tak baby, co si do nuliek daju do 200ml....

bittersweet

anna.m co sa tyka solarka, minimalne prvych 6 tydznov by som nic podobne neriesila kvoli prehrievaniu, niektori doktori neodporucaju prve tri mesiace. z podobnych dovodov ani saunua ci termalna voda atd....a slnko ci solarium vedia velmi nepriaznivo posobit na jazvu, niektora z nas to mala aj nafotene myslim vo fotoalbume, vysledok po solarkovani. ja som chodila s tromi vrstvami pasky, naco riskovat.

LiliM3 mas ich krasne a vobec nie male, pockaj kym zacnu byt pohyblive a budes behat v normalnych popdrdach, efekt bude celkom iny nez v pooperacnej podprde:) jazvy je dobre hydratovat, natierat nejakym kremom, ale nic neurychli prirodzeny proces hojenia, su to vyhodene peniaze. casom ti vyblednu. inak dr.Paliatka ich radi prelepovat mikroporovou paskou, asi aj tebe to radil nie?

oleysa 250ml budes mat plne jednotky, to je jedno ze si drobna....tak ak ti to staci, je to ok.

tina691976

anna.m
možeš do solárka ja po dvoch troch týždnoch v pohode ja som jazvy neprelepovala vobec a som pol roka po opke a mám ich snehobiele skoro nevivitelné a ničím som ich za celý čas ani nenatierala rob podla svojho uváženia každá sme iná

anna.m

baby kedy mozem ist do solarka,samozrejme ked si prelepim jazvy? citala som ze moze nastat opuch prs. zabudla som sa nato opytat mojho dr. Ja som po OP 3 tyzdne. niektore baby chodia uz po 2 tyzdnoch,ale nechcem sa unahlit.

LiluM3

Serena
Ďakujem :) spokojná som, len by som prijala aj väčšie :) ale tak, takto mi poradil doktor a asi vedel prečo, tak verím, že keď budem môcť nosiť normálne podprsenky, snáď s tým niečo vyčarujem :)

lauritania

ahojte kočky , už len občas nakúkam , tak vás tu zdravím , kto si ma ešte pamätá a taktiež aj nové kočky zdravím ... rýchlo to ušlo , už som polrok po ...
všetko ok , spokojnosť !
prajem všetkým nech sú spokojné !

Olesya

Tak ja idem nakoniec do 250ml, anatom. Mentor pod sval....snad to nebude malo.....22.9. Ma to caka...

Poznate niekto niekoho, kto ma cca tolko ml?

Najčítanejšie články