Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LiluM3

anna.m

ahoj, ja som nosila pooperacnu podprsenku 6 tyzdnov, teraz v pondelok som bola na kontrole a povedal mi len to , ze uz mozem nosit ako normalne podprsenky, len ze aby ma netlacili kostice. Tak som si kupila rovno styri :D ... O tom, či pooperacnu treba ešte nosiť na spanie nehovoril nič, ale ja ju nosím, spí sa mi lepšie v nej :) co sa týka spánku na boku, spala som na boku už od tretieho týždna...mozno preto, ze od vtedy ma nic neboli ani netlaci. :)

Olesya

Serena
Dakujem:-)
Ja som asi sama od seba cakala inu reakciu.ze napriek bolesti si poviem, ze to vydrzim...
Ale vsetko je inak. A ten cas sa taaak neskutocne vlecie...uz ani tolko nespim.sediet nevydrzim, stat tiez nie.lezanie uz tiez nie je idealne....no snad pride cas, ked si poviem, ze to stalo za to. Twraz uz len dufat, ze vsetko bude ok a neuvidim operacku aspon 10 rokov...

Serena

anna m
ja som nosila 6 tt vkuse, potom asi 2 tyzdne na noc a sporadicky aj cez den, potom ma to prestalo bavit:)..ale je to aj o tom, aky mas pocit, ako "bezpecne" sa bez nej citis.. a co sa spania na boku tyka, tak to tiez az po tom 6 tyzdni a v tej podprsenke, ono uvidis, ci ta to nebude boliet a podla toho sa zariadis. na kontrole po 10 tyzdnoch dr. povedal, ze aj na bruchu mozem..teraz po 3 mesiacoch aj spim na bruchu, ale este to nie je ono, sem-tam ma to boli, resp. take cudne tlaky ppocitujem..si spokojna s prsiami? tiez si bola u mladeka, nie?

Serena

olesya
gratulujem, 2 tyzdne budu este take nepohodlne, ale potom to bude celkom ok..i ked mierne bolesti su normalne este aj par mesiacov po operacii..ked si predstavis, ze ti rozrezu sval:(..teda neviem ako to mas spravene, ci pod sval, ci pod zlazu..kazdopadne vela sil a trpezlivosti a co najmenej stresu.. a mas pravdu, radsej ich zo zaciatku velmi neskumaj:)

anna.m

baby po 6 tyzdnoch ste prestali nosit pooperacnu podrs.? viem ze na noc sa ma este nosit a co cez den? ked ste boli doma,boli ste bez? a inak ste nosili uz klasicke podprsenky? a co spanie na boku? po akom case sa uz moze?

Olesya

Caute.tak uz to mam zasebou.tie prve chvile boli horor.ja hrozne vraciam po narkoze, nepomaha mi ani infuzka.nechapem.
uz twraz mi je zle ked si pomyslim, ze niekedy zas budem musiet toto podstupit.a tie prve dva dni, no nadavala som si, ze co som si to vymyslela.hrozne mi bolo.
Teraz uz je to lepsie, ale hrozne ma boli chrbat. Este ze mam polohovaciu postel.inak by som si nelahla ani za svet.najgorsie je, ze ked sa zasmejem tak citim stehy a dostala som aj zachvat kasla.dufam, ze sa mi nic nepotrha.
Nakoniec mi robil dr aj modelaciu na jednom prsniku.ale to je v pohode, to necitim.
Aj vy ste chodili prve dni zhrbene? Ja sa bojim vystriet sa.
Ani mi nepridu velje, take akurat, ale nevidela som ich, ani po tom nejako netuzim zatial.nechapem baby, co sa uz druhy den po opke fotia.ja som bola rada, ze som vydrzala 5 minut nespat.
Bojim sa, ze v pondelok na kontrole, ked ma rozbalia z tej pidprsenky, ze mi padnu na zem:-D

bittersweet

baby co uz mate dlhsie spravene prsia, ako sa vam spravaju ked si lahnete na chrbat, drzia pri sebe alebo sa vam rozidu do stran? ja som 7 mesiacov po opke a rozchadzaju sa mi a zda sa mi to az prilis. neviem ci je takato pohyblivost normalna a esteticke to teda tiez nie je.

olbia

ahojte zeny 30.9 idem na konzultaciu do BB cervenovi + aj kontrola po 4 rokoch ca mam 400ml es .kojila som 7 mesiacou a asi mi treba teraz modelacia co ale nechcem :-( je tuu niekto kto ma modelaciu od cervena ??? ako sa dostanem do galerky ? ono mam tam mislim aj ja foto v galerke este ked boli uplne nove ale vela sa toho tady pomenilo dakujem ...