Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Ladybug,
ja mam dostat menzes 2-3 dni po zakroku. Sestricka povedala, ze si ju musim oddialit. Ale uz dve baby mi povedali, ze jedna ju dostala v ten vecer a druha tiez nejak den po a vsetko bolo ok. Tak tiez nechapem, este to prekonzultujem s doktorom. Presne v den zakroku si totiz mozem este rozmysliet, ci ju oddialit alebo nie. Tak uvidim.

Pegy

Petra2 ten pocit casom ustupi,ja som nosila tu podprdu az kym som ich prestala tak citit,ale kolko to bolo po op.to uz neviem.

Petra2

ahojte,
chcela by som sa opýtať, ktorá ste už viac ako 6 týždňov po, či vás to ešte stále občas trochu pobolieva. keď mám dole tú podprdu, tak mám pocit, akoby som tam mala závažia.

ladybug

mám doma tabletky na oddialenie, len neviem, či v tom nebude nejaký problém... ale asi nie... spýtam sa ešte gynekologičky... aj tak dík :) len uvažujem nahlas :)

ladybug

ivica
áno, u milosrdných. chcela by som tam byť dva dni hlavne kvôli tomu, že nie som z ba a nechce sa mi tam trepať ešte raz. a druhý dôvod - moja 4-ročná dcéra by mala z drenov asi nočnú moru. tej keby som povedala pravdu o operácii, tak by to ako novinku rozrozprávala celej škôlke :)