Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

vivika môžem odpovedať večer z domu, zatiaľ napíš dotazy..na jasomale@zmail.sk, to je čiste adresa pre silikonky, tak pište kto chcete...

ivica

ladyburg, blbosť som ti napísala, zálohu som platila hneď po konzultácii účtom, a celý ten zvyšok ešte pre OP samozrejme tiež cez účet, operujú až po prijatí platby... /veď potom by si im mohla s tými ceckami ilegálne zdrhnúť..:-))/

ivica

inak pri HAK, ti asi nehrozi ze dostanes skorej, to by malo byt OK aj bez oddalovania, ale uz len z toho dovodu, ze nevieš ako budeš znašať prvé dni ako budeš pohyblivá,možné bolesti /už len vstávenie z postele/ a pri kramoch, ved vieš, meniť tie srandy, hygiena...

margaret

ahojte, ja som prestala kojit v decembri? kedy mozem podstupit zakrok? a ake su dobre mesiace na zakrok? leto asi nie, ze? ani pred letom...?

ivica

aha Karla,
tak neprerus cyklus, načni nové balenie,zober ešte tri dni a potom si urob prestavku, viem, že ti to potom nebude vychádzať, ale to načaté balenie si môžeš nechať, na takéto prípady núdze, na dovolenku a tak..
Ja som neužívala teraz HAK , tak mne gynekolog predpísal nejaké iné len na zastavenie/oddialenie, neviem ako sa to už volalo ale to je jedno, ty použi svoj antikoncepciu.

karla

Ivica,
dakujem za radu, ale akych par tabliet pred zakrokom? HAK? Lebo mne akurat v den OP zacina ta 7-dnova pauza.

ivica

ladybug, za konzultaciu som nepalatila nič, zálohu tuším najneskorej dva týždne pred tým 5.000,- sk treba poslať účtom.

ivica

karla, dva - tri dni PO zakroku by to bolo v poriadku, tiez som to tak mala, ale! ten stres /a on príde, aj ked len vnútorný predoperačný, ti velice lahko urýchli kramy/ preto som pre istotu tiež vzala par tabliet pred OP tak 3-4 dni, lebo to by bol problém keby si ich dostala v den operácie, poisti si to ...

ivica

silvia a, zmena image uz bolo, potom ti napisem ked to bude vonku, ale sukromne, /mam tam aj ksicht/, ale uz som to stihla aj prerobit, to ich bolo neupravitelne v domacich pomeroch, sak uvidis..