babule,
ja som to tiez tajila pred rodinou a kamoskami. vedel o tom iba muz a jedna kamoska/co sme si naozaj blizke a tiez bojuje s rovnakym "ovisnutym"problemom po kojeni/, v robote som to ani nespomenula a brala som si volno, ze idem na planovanu operaciu /nikto sa ma nepytal, ze naco.. iba jedna mila kolegyna a tej som povedala, ze zenske veci po porode/. No vsak je to pravda:0) rodine z muzovej strany som to nehovorila, kedze pre nich som panicka, ktora sa ma super dobre, ma auto a vyvaza sa/to ze makam a sama si ho platim a chodila som do roboty aj pocas materskej a sama riesim nakupy a vlacim vsetko domov v bratislave to sa samozrejme ignoruje/. Nasim som to nevravela, lebo mi ma nepochopili a otec /ktory je velmi konzervativny a hodne razny/ by pindal a mama by nesuhlasila. Mame som tri dni pred opkou povedala, ze si chcem dat robit prsia a ona, ze hlupost a nesuhlasi. tak som jej po opke napisala sms, ze mami prepac,uz mam po tom a laskavo to otcovi nehovor.
Nikto si to nevsimol, nosila som totiz vystuzenu push-upku a teraz nosin nevystuzene podrpdy..troska som aj pribrala - kedze som vyse dva mesiace nesportovala, takze ked ma oslovil kamos, ze prsa, tak som sa zasmiala, ze to tie kilecka navyse..
nehovorila som to nikomu, lebo ludia zavidia a riesia veci, do ktorych ich nie je nic.. a by komentovali, co mne ako introvertovi by vadilo..