Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

doka

Baska90,

nie každý lekár vyžaduje sono prsníkov-ja som tiež nebola...

Wenushka,

tak ako písala Baska90-probiotika s brusinkami,urologický čaj-neboj,máš ešte dosť času na preliečenie...

Zuzka.forum,

aj ja som zvedavá,ako to skonzltujú viacerí lekári-nedaj sa odbiť a vôbec nechápem,ak pochybil lekár-prečo máš niečo platiť? Je síce pravda,že ak by si si dala reopku u iného dokyho tak to zaplatíš-ale ja by som konzultácie absolvovala viac a šla by som za ním s konkretnými závermi...

Baska90

Wenushka probiotika s brusinkami lacto lady sa volaju.. Brusinky zabranuuju prichyteniu bakterii v mocovych cestach a na vyplach napriklad rosalgin, gynoflor a utierat sa lactacydcami. Moja rada ;)

wenushka

Doka

Volala som si za tu krv a moc tak krv mam v poriadku ale v moci ze mam zapal tak v pondelok mi idu brat zas.To je strasne ved nepocitujem nic. Neviete mi zienky poradit nejaky receptik bo do pondelka to chcem mat ok. Kupila som si urologicky caj a rozmyslala som aj nad nejakym vyplachom od spodu ale akym to este neviem.

Baska90

Dievcata poslali vas aj na vysetrenie prsnikov? Pocula som ze posielaju no ja nejdem na ziadne take vysetrenie pred opkou iba klasika predoperacne krv, interne

Baska90

Dievcata poslali vas aj na vysetrenie prsnikov? Pocula som ze posielaju no ja nejdem na ziadne take vysetrenie pred opkou iba klasika predoperacne krv, interne

Nena1

Zuzka.forum
potom napíš, aké možnosti Ti ponúkajú doktori. Som trošku zvedavá a hlavne ma to aj zaujima, či sa doktori zhodnú vo svojich názoroch ;-) A nestresuj :-D

Zuzka.forum

Danka123 , sory za to schladenie, ale ako ti aj Nena písala, týždeň je málo a že budeš vládať robiť prvé dni z domu - uf, si fakt optimistka a neviem čo si povedala v práci kam ideš, ale aj toho 16teho by nemohol niekto iný vyplatiť mzdy v hotovosti? v každom prípade držím palce, no skús si to ozaj inak zariadiť. :)
Nena1 - to ešte neviem, som v štádiu konzultácií s inými dr., ja chcem ísť až na jeseň, takže mám čas a ešte aj bubáky musím našetriť :)

Danka123

Nena1 to je jasne, ze vyplaty dam na platobny prikaz este pred operaciou...ale u nas vydavam cast vyplaty este v hotovosti, tak preto :)

Nena1

wenuska
2 tyzdne pred opkou som mala dovolene brat iba homeopatika a tabletky na prerusenie menstruacneho cyklu, nakolko mi vychadzali presne na den operacie. Aj to som informovala doktora, ktory sa radil s anesteziologom, ci nebude v tom problem. Zavolaj doktorovi, porad sa...

Danka123
vyplaty som urobila predcasne aj platby som nahadzala do banky pred opkou na stanoveny vyplatny termin. Neda sa Ti takto dopredu? Tyzden dovolenky je malo.

Zuzka.forum
uz vies ku komu a kedy pojdes na reopku?