Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Baska90

Tak uz iba aby sa to pekne zahojilo. Zvladla si to. Ja idem o tyzden v stredu a zacinam citit priedusky a,kaslem tak mam take,nervy...

Baska90

Jeeeej doka ani nevies ako si,ma potesila ja som tiez taky strachoput som cakala stale pozerala ze ako si dopadla

doka

Ahojte baby,

takže včera bol môj deň D.Všetko prebehlo super,doky fantastický,taktiež sestrička,prebudenie bez bolestí,žiadne tlaky,štípanie ani rezanie...noc super-chrbát ma absolutne nebolí-včera som dostala 2 infúzie a zatiaľ som nebrala nič od bolesti.Nebyť toho,že sa mám šetriť,tak ani neviem,že som bola :).Takže baby,nebojte sa,nie je to nič strašné :)

Baska90

Doka drziiime palce urcite aj viacere a uz to mas isto aj za sebou ako si dopadlaa?? Neboj sa sak to je zazitok,na cely zivot :D

doka

Ahojte baby,

tak ja som zbalená,pripravená....toto je ako ísť na popravu... :).Držte mi palce...ked to dám ja,tak potom každá jedna...Strach mám neskutočný... :(

wenushka

Danka123

Ahoj ja idem do ZV Medicentrum.
Dnes mi doktorka nasadila antibiotika ktore mam do nedele uzivat, dufam ze to mozem pre isto tu zavolam dnes doktorovy. Este ma dneska cakaju pred operacne vysetrenia tak dufam ze dobre dopadnu.

Doka

Drzim ti palce nak ti to vsetko dobre dopadne.

Danka123

Doka
ja mam navrhnute 460ml alebo 515ml vysoky profil...take viac vyssie ako sirsie. Doktor hovori, ze tym rozlozenim nebudu nejake obrovske, skor vacsie dvojky

Danka123

baby, dakujem za uvedenie do reality, ze tyzden bude malo...nevedela som to odhadnut. Nejak to zvladnem aspon toho 16teho a potom si este predlzim dovolenku.

Wenushka
ty ides kam na operaciu? Drzim palce, nech mas uz dobre vysledky...aj ja budem dnes volat, dufam, ze uz budu...

Doka
Ty mas uz dnes termin :) vsetko dobre dopadne a uz to budes mat za sebou :)

doka

Zuzka.forum,

čítala som tvoj problém,no nechápem toho dokyho-teda ja prsia plánujem 5 rokov-naštudované mám viac než dosť,ale nestretla som sa,že pri ovislých prsiach s asymetriou by vkladali guľaté imploše...Ale dnes je to už škoda riešiť...Ja by som každopádne volila mastopexiu a časom silikony v jednej veľkosti...Určite by som to navrhla dokymu a taktiež by som zjednala aj cenu...t.z. niečo na jeho náklady a niečo na moje...
Ale času máš dosť a treba sa len správne rozhodnúť :).
No ja idem zajtra o 15.00. už som pos.atučká :),uf bojím sa tak,že neviem,či do ráno si neuženiem infarkt :(

Zuzka.forum

Nena1, Doka + ALL
Takže môj problém bol v tom, že som mala asymetrické ovisáky, čo dr riešil rozdielnymi veľkosťami guľatých implošov (330 a 390) a modeláciou toho väčšieho (rez okolo bradavky,kde mi vzal nejakú tú kožu či čo). Bohužiaľ, nestačilo to ani na dorovnanie rozdielov ani na "pozdvihnutie" pŕs. :(
1 môj dr. navrhuje dať do toho väčšieho ešte menší imploš (300) a zmodelovať obe prsia cez bradavku či kotvu, či dľa potreby oboje (hm, celá dorezaná a ktovie aký výsledok)?
2 druhý dr. navrhuje reopku nadvakrát: vybrať staré imploše, mastopexia oboch prsníkov a v druhej opke vložiť jedine anatomické a rovnaké imploše.
3 no a k tretiemu idem v polovici februára, tak som zvedavá, čo mi povie on..
Nuž hej, je mi jasné že ak pôjdem k inému dr. tak platím celú sumu, no čo iné mi zostáva?
Dokaaa - už tuším ideš na to, drž sa a potom daj vedieť ako ti je! :)