Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Baska90

Doka ja som na MK ficala este ked bol moje ditko malicke ale pozerala som aj tam ale nejako som,tam nenasla nic o silikonovych prsiach resp. nasla ale uz stare fora. A je to otvorena diskusia?

doka

Baska90,

ja som za tie homeopatiká,ja som veľa skúsenosti nabrala u nás v skupine silikonove prsia na MK,je tam veľa báb,to forum žije každý deň,je tam tabuľka čakateliek-dátum a lekár ku ktorému idú-možno tam stretneš niekoho kto ide v ten deň presne tam kde ty :),baby ti poradia,zodpovedia všetky otázky-neviem,či to nie je proti pravidlám,ale posielam link
www.modrykonik.sk

Baska90

Doka ja si tie homeopatika asi predsa len kupim citala som,si o nich a celkom,dobreee. Layla20 zdravicko :) ja ti dam vediet buduci tyzden mam termin v estetic. Ale poviem ti ze to tam vyzera super peraonal skvely ja sa tam velmi tesim.

doka

Ahoj Layla20,

čo sa týka tých 2 kliník-ja s nimi skúsenosť nemám-ja som bola operovaná v pondelok vo Zvolene-aj ked som z Nitry-zvolila som si inú kliniku ako Avelane-nakoľko doktor na mňa nezapôsobil boh vie ako...Ćo sa týka implošov-tvaru,veľkosti,spôsobe vloženia-všetko sa dohodneš na konzultácií...Ja som chcela anatomy-žiaľ mne sa dať nedali,tak mám gule :)

Layla20

Ahojte baby, som tu nova. Chcela by som si dat spraviť prsia v Esthetic Centrum v BA. Máte niektorá nejaké info ohladom tejto kliniky? Ešte zvažujem aj Avelane v Nitre... tiež som si ešte neni ista či okruhle alebo anatomicke implantaty. Ale to sa asi rozhodne na konzultacii s doktorom.

doka

Wenushka,

homeopatiká stačí ked začneš brať v sobotu ráno :) a sú to len homeopatiká :).Ćo sa týka bolesti-nemala som a ani nemám žiadne a som bez liekov od bolestí :).Ćo sa týka dýchania-taktiež žiaden problém,žiadne tlaky a ani bolesti chrbta :).Takže úplna pohodička-nič sa neboj-všetci sú super-od sestričky až po celý operačný team :)).Ja kedy som mala ísť za hodinu-nemám problém-s úsmevom na tvári :))

wenushka

Doka

Som rada ze si to mala vsetko tak super a ze sa aj citis tak dobre. Ako sa ti dycha toho sa asi najviac bojim? Ja som tiez stale pozerala ze kedy napises. Bojim sa ze tu bolest nezvladnem. Ja som chcela tiez nieco brat ale kedze berem atb a paralen a nejake c tak by toho bolo asi uz vela.

doka

Baska90,

arnica montana,staphysagria
arnica sa berie 3 dni pred opkou-pripraví telo na opku,je dobrá na opuchy,modriny,krvácanie a staphysagria-zase po opke super na doliečenie rán a jaziev.Ja po opke beriem spolu jedno aj druhé kým nevyberiem celé balenia,cena zanedbateľná 3,50€

Baska90

A ake homeopatika? To ti odporucili?? Aj ja by som si kupila take nieco, len som nepocula o tom. Ja si davam na kasel stoptusin a pijem coldrex a vitamin D papam a pijem stavy grepove pomarancove ..atd snazim sa aby som bola cim skor fit. Nechcem opku odkladat. To je super ze ta nic neboli ja som myslela ze bez pomoci ani z postele nevstanem

doka

Baska90,

neboj,mňa tiež bolelo hrdlo,striekala som stopangin a pila čaj z čerstvého zázvoru...Ja nemám žiadne bolesti,ani opuch ani modriny,celá opka trvala 37min.,žiadne ATB,povedal,že ani krvácanie-proste všetko super,ja som brala 3 dni pred opkou homeopatika-na prípravu tela na operáciu,proti opuchu a krvávaniu a na zlepšenia hojenia....