Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

dadulienka8285
ano kukala som..no aj tebe to vidno,ze ten jeden je trosku iny..a co ti dr povedal,ze je to normalne nie?a tebe vyberal stehy ci si mala samovypadavuce?no ale pekne su aj tak..a mas riadne vysportovane brucho..cvicila si vela,

jajka555

dadulienka,
ja mam jeden impl.viac usadeny, cize vytvara aj dojem, ze je bradavka trosku nizsie, na lavom mam horny okraj vyssie, ale to, ze sa este neusadil tak ako pravy. takze asi aj u teba je to tak. neboj, pomaly sa to bude upravovat.
jankamichal
potom si mrknem tvoje fotky, ja som dnes tiez posielala baske nove. podprsenky som skusala prvykrat po dva a pol tyzdni od operacie, ale skor len sportove, lebo vystuzene este dobre nesadli, dokonca ani teraz mi este vystuzene nesadnu pekne na prsia. neviem ich tak vytvarovat. ale som spokojna s tymi sportovymi, v inych sa necitim dobre :))

jajka555

666 martinka
no ved jasne, ked sa niekto vyslovene spyta, ci mam silikony, asi aj ja priznam o tabletkach si nemienim nic vymyslat. ale to bolo tak, ze som vravela, ze som bola na operacii a dotykcny sa spytal ze ci silikony som si dala robit? bolo to skor zo srandy :))) a tak sme sa v srande bavili dalej, cize dokopy som ani nepriznala, ani nepoprela.
pod zlazu urcite menej boli, ja som si davala pod sval, o inom som ani neuvazovala a lekar tiez bol za pod sval. viem, ze jedna baba od nas z fitka ma pod svalom, ona precvicuje aerobic. lekara som sa pytala, ze ci to z dlhodobeho hladiska nebude pri cviceni prekazat, vies ked mas cvicit na hrudnik, bude stale zatazovat tie prsne svaly.. takze vraj to nieje prekazkou. ty sa uz venujes fitnesu, ci len zacinas? chces aj sutazit?

dadulienka8285

jankamichal
ja som si uz bola skusat lebo po 3tyzdnoch uz mozem nosit cez den latkovu a s kosticou a ta velkost bola sice 75C ale je latkova normalna pusch pu mi podla mna bude stacit B a ja mam anatomicke 290 a tiez stredny profil ved kukni foto uz ich mam v galerii:)))

jankamichal

jajka a dadulienka8285

no vsak uvidim co povie doktor na kontrole..som kukala,este fotky v galeerke nie su.vcera mi baska pisala,ze jej fotky neodsli a tak som to skusala znovu..tak uvidime,hadam je to uz v poriadku..no a uz ste si skusali v obchode aj podprdy ci nie?jaj tak sa tesim na to vyberanie novych..ale neviem kedy budu tie prska take ustalene,ze sa mi bude dat pekne poskusat nova, nech ju potom nemam len hodenu v sufliku...a dadulienka ake mas?ja mam 285ml ale mam stredny profil..take mi dr vybral..ty mas tiez stredny ci?a mam anatomicke..

dadulienka8285

jajka555
tak mne miesto nemusel robit ja som si dala urobit 290:)to mam plne dvojky ale mne to staci ,este planujem babo a zbytocne by sa mi to s vacsimi velmi ponatahovalo a aj male prsia vedia urobit peknu paradu...mne sa zda jedna bradavka nizsie neviem ci to tym opuchom ,alebo ho uz trosku nizsie budem mat vzdy...

666_martinka

jajka

tak ja to rozkrikovat tiez nemienim..ale ked sa niekto opyta tak sa asi priznam...co budem vsetkych klamat ze to mam z tabletiek?:D

no hej, este stale neviem ci si dam pod sval alebo nad...doktor povedal ze v mojom pripade su vhodne obidve moznosti...tak neviem...kamoska ma nad svalom a ma ich uplne perfektne...a ze to aj menej boli..tak fakt neviem...

jajka555

dadulienka, jankamichal
je uplne normalne, ze jeden prsnik moze byt iny, viac opuchnuty. ja mam tiez tak, jeden uz je krasny, a ten druhy viac doranany sa hoji pomalsie. zalezi od prevedenia operacie, mozno s jednym prsnikom problem nebol a s druhym sa operater natrapil. mne vravel lekar ze mal co robit, aby mi spravil miesto na implantaty. takze budte trpezlive, chce to len cas :))

jajka555

leus
ano, vsetko bolo v poriadku, takze som spokojna. len mam zatial priehlbinku po tej hrcke, lebo to tkanivo je tam tvrde, je to vraj vnutorna jazva, mala som hrcku hned v podkozi, tak preto to vidno. takze cakam kym to zmakne a bude to fajn :)) som zvedava ako to bude u teba