Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

tak jasne ked si bola zvyknuta na B tak aj ja by som si dala D ,ale ja som mala 0 a zrazu mam B tak pre mna to je tiez velmi super:)))

jajka555

dadulienka
ja som mala pred operaciou Bcka, takze teraz je to tak akurat. nezda sa mi to nejake velke, ale ja som aj dost vysoka, cize sa to strati. a mas pravdu, radsej si viac oddychni. ja som dlhsie z prace byt doma nemohla. ale na moje prekvapenie som to celkom zvladla, len ma skor unavila praca ako pred operaciou

dadulienka8285

no super jajka555 to je uz riadne cislo tak ja ze B a ty DD :)))to by som musela ist asi este 2krat na reopku,xixi
a ja sa chystam po mesiaci,lebo som uc.v skolke tak musim trosku oddychovat,lebo pri detoch si uz neodychnem..

jankamichal
a ani mne sa velmi nepaci,ze tam doki nie je ale ja s tym nic neurobim ....no som velmi zvedava ci sa mi to napravi a co povie doki...ale mozno to este sadne ,ked ten jeden mi odpuchne a usadi sa

jajka555

jankamichal
ano, je to tak. prsia su este take tvrdsie, nepoddajne a nedaju sa do tej vystuze pekne napasovat. zato v tej latkovej, sportovej to vyzera super :)) viem si uz prsia stlacit k sebe, ale v podprsenke ich mat tak par hodin by bolo este skoro. bola som u dr.svehlika, mas pravdu a som velmi spokojna so vsetkym. zatial sa mam este setrit, podprsenku mi kazal nosit az 8tyzdnov, co mi v podstate aj vyhovuje, akurat vcera som mala v posilke tu sportovu a aj vonku som v nej bola, lebo ta pooperacna mi zo vsetkeho trci. mam aj silikonove pasky na jazvy a vravel, ze na najblizsej kontrole mi ukaze ako masirovat prsia aj jazvy. ty si bola u koho?

jankamichal

jajka a dadulienka

jajka no inak baby to hovoria,ze sa necitia dobre vo vystuzenych a cim to je?asi tym ze ti to tam pekne este nesadne ci?ty si bola u svehlika nie?ako si bola spokojna?ja som tiez najprv tam rozmyslala.ale to je vyse tri a pol hodiny od nas a to je vela aj na kontroly chodit potom a tak..a co ti povedal po opke ako sa mas o seba starat,kolko si mala nosit tu podprdu stahovaciu a tak?

dadulienka no tak dufam,ze sa ti to napravy s tym chudnutim.a uvidis hadam to bude vsetko ok..to sa mi nepaci ked tam nie je vzdy doktor..vsak ked mas nejake otazky tak sestricka ti nevie tak pvoedat,hm..

vsak potom poklabosime kocky..utekam ja off..idem cosi rozmysleit na obed a potom pojdeme deda do nemocnice kuknut..som zvedava ako zvladnem tu prechadzku je to dost daleko..a ked sme boli na hroboch,tak som doma padla taka unavena, ze som momentalne zaspala..vecer piseme..ahojte :) a pekny dnik

jajka555

jankamichal, no vidim, ze som odpisala na blby prispevok, co nepatril mne :))) nevadi
p oopke som sla do prace po dva a pol tyzdni. teraz som 5a pol tyzdna po opke a podprsenku mam zatial sportovu 75DD :))

jajka555

jankamichal
ano, vravel, ze je to normalne. u mna ten opuch znasobilo aj to vyberanie hrcky, lebo ze s tym mali problem, lebo bola mala a kym ju dostali von, tak sa asi pol hodinku s tym natrapili. takze celkovo lavy prsnik si toho prezil viac :)) preto tak aj vyzera, cize vobec nestresujem a budem len cakat kym sa to upravi, ale aj tak uz vidim zmenu, takmer kazdych par dni si vsimam, ze to je stale lepsie. stehy som mala normalne, takze po necelych dvoch tyzdnoch mi ich vyberal. a mas pravdu, makala som v posilke pol roka pred operaciou, teraz som mala kvoli opke asi dva mesiace pokoj, ale uz vcera som bola prvykrat cvicit, co bolo super :)))

dadulienka8285

jankamichal
niekedy som vela sportovala,behavala a vsetko mozne,ale dnes uz vobec nic nerobim,lebo chudnem a neviem z coho vsetko mam v poriadku ,tak sa bojim svicit nech neschudnem este viac:))a bola som na vybrati ,ale boli tam len sestricky a oni nic nevraveli tak som zvedava co mi povie doktor ,lebo na kontrolu mam ist az 25.11. ale jeden mam iny aj taky tvrdsi ako ten druhy tak som zvedava co s tym bude ci to bude v poriadku

dadulienka8285

jajka555
a ake cislo si kupujes ty?tak mozne to je s tym usadenim ved na kontrolu mam ist uz len 25.novembra.A uz chodis do roboty ,alebo odkedy sa chystas?