Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Mata221

prišla som ráno na lačno na 7.45 a išla som hneď prvá okolo 8.30 a za dve hodinky som bola hotová :) 2 hodiny ma operoval, ale robil mi naraz prsia zväčšoval a nos zmenšoval. Prebiehalo to tak, že som tam prišla, odvedie Ťa sestrička na izbu, vyzlečieš sa, dajú Ti sexy nadkolienky a budete čakať na izbe, my sme boli 3. Ja som teda nečakala vôbec, dala som si tabletku a o chvíľu ma zobrali sestričky na sálu. Potom sa zobudíš, zrazu máš prsiská na sebe, budeš šťastná, spokojná a tak........ všetko je to super, nemáš sa čoho báť :)

Mata221

davidoff

:) dakujem za odpoved. ja idem teraz v sobotu, tak preto sa pytam. lebo vsetky stavy som uz asi mala a nechcem si predstavit co budem robit v piatok a uz vobec nie v sobotu tam. chcem to, ale bojim sa :(

davidoff

Mata221

Áno mne ju dali sestričky asi pol hodinku pred opkou a išla som na sálu krotká ako mačiatko a s veľkou radosťou :))) Je to super, vôbec som sa potom nebála ničoho :)

Mata221

dievcata,

dava MUDr. Cerven pred operaciou nejaky oblbovak? nejaku naladovku? ak ano kolko asi pred operaciou ju podaju?

barbi363

Bianca1236
ako si bola s nou spokojna?mna caka op u nej tak by som sa chcela trosku o nej dozvediet ako si bola spokojna?diik

davidoff

sevilia1

Ja som bola u doktora Červeňa operovaná a sestričky sa ma hneď ako som prišla pýtali, či nemám gélové nechty, alebo piercing, tak predpokladám že všetky nechty gélové treba dať dolu, nie len jeden. Ale ja gélové nemávam, takže som sa na to ani nepýtala, či treba dať dolu všetky, alebo jeden.

sevilia1

baby uz som pisala vcera, prosim vas ako je to s gelovymi nechtami pri operacii u doktora Cervena? Musia ist dole vsetky, alebo staci jeden???