Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

zajacik
no nastastie nekrvacam uz,to asi co ma ta cesta z KE vydrmacala v aute, beriem aj homeopatika/arnicu montanu/ aj enzymy tak snad to pomoze, som si musela podprdu rano prat bola krvava...ale vravim dnes mam vacsie bolesti a aj akoby vacsi opuch

dadulienka8285

rita149
xm2 290ml a mne chcel dat take iste co tebe len ja som chcela nagorky:))a aj ja som mala taky silny citak ,ze si to ty a aj ja som mu par krat volala ci sa mi nedaju vacsie ale teraz som spokojna su velmi vkusene a pekne ,tie vacsie by boli o pol milimetra vacsie do stran a to by uz dobre vobec podla mna nebolo ...je to pan doktor a urobil uz vela prs doveruj mu ...on ich robi krasne a dokonca by rozdiel nebol skoro ziadny a moj mail je dasulienka@hotmail.com

zajacik_006

leus
a ty ako? Uz ti to nekrvaca? Viem,ze teraz si urcite slaba,ale neboj postupne ti bude lepsie,treba len vydrzat.

zajacik_006

jankamichal
no mne krv netiekla,jazvy som mala od zaciatku v pohode,krasne sa mi zahojili. Len modriny som mala asi 2mesiace. Teraz to mas tazke,babu idu zubky,ty si ustrachana,ubolena. Normalne mi ta je luto. Dzim silno palce,aby si to mala v pohode a setri sa.

Mimka69

Ahojte baby
ja som tu nová, neviem ešte ako to tu chodí, ale docela to žeriem, jankamichal - Ty si písala, že si si pozrela fotky kde sa to pozerá??? Ja idem na opku 25.11.a ešte neviem akú budem mať veľkosť, doktor mi povedal, že to vypočíta a zavolá ešte nevolal. Kde nájdem tabuľku rozmerov??? Ďakujem za rady.

rita149

dadulienka8285
ahooj, ano som to ja. ty si sedela y kamoškou vedla nás? aj som chcela sa ta opztat ale boloi tam vela , tak som nevedela ktorz si tz. No tak mne dal len 235 euros. matrix TMM2. pozerala som tvoje Nagor, ale mohla bz si mi naapisat presne označenie? ja este rozmyslam ye mu zavolam že chcem 270, ale tam je len par milimetrou rozdiel. možes mi aj emai poslat rita149@azet.sk dakujem

jankamichal

zajacik_006

no nasla som si to tam..aj som kukala..boze ona to mam fakt hrozne...tak ja uvidim co mi povedia,ale bojim sa toho tahania..a dufam,ze sa mi nejak nepredlzi doba hojenia,lebo mam malu dcerku a nejak sa zmenili plany a uz teraz mam problem kto s nami bude..idu jej zubky ma vysoke horucky no proste hruza des..musim teraz aj utekat,lebo place...a ano aj mne povedali, ze ten lioton gel si mam davat, no a ty si mala tiez krv tam asi nie vsak?este vecer pridem..zatial ahoj a dakujem ti velmi pekne..si zlata

zajacik_006

jankamichal
chudatko moje ubolene. Ja som mala tiez dlho modriny,kazali mi kupit lioton gel a zlahka vtierat. Aj na piaty den som mala 38st.teploty.
Tej kocke z cz to stale cistili,brala aj antibiotika a maly tiez teploty. Teraz to ma uz v pohode. Hlavne sa moc nenamahaj,aby si moc nezapajala prsne svaly. To by malo byt v klude.

jankamichal

zajacik_006

ano mam pod prsom riadne modriny...aj by som poslala fotos,ale baske nechce brat tie fotky a nechapem to...aj tu prvu som fotila mobilom a dalo sa to zobrat..tak musim na to kuknut preco to nejde v akom je to formate..a krv mi vytekala z jazvy.sa mi ako keby kusok otvoril alebo co..lebo doktorom sa to uz na kontrole nezdalo a kazali mi masirovat..no a dnes ma to bolelo dost a potom v sprche kuknem a ja krvave cele brucho..a to len taky maly kusok otvoreny a hnusna tmava, husta krv mi ide