Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mimka69

Mary NR
Práve, že som ten termín nezrušila, táto opka čo idem teraz je úplne nečakaná tiež asi niekto vypadol, a aj tak som to nechcela rušiť až po,vieš keby niečo :) Jasne ja tam zavolám sestričke, objednala som seba a kamošku tak len poviem, že príde iba kamoška a budeš to Ty. Kamarátke vraj nedovolí priateľ tak tam tiež nechce isť. No pre istotu všetko zistím a napíšem Ti sem. Potom ti dám číslo alebo mail...

pupavka007

Ahojte, chcem sa opýtať ako je to so šoférovaním po operácii... kedy ste boli schopné sadnúť za volant?

Mery NR

Mimka69,
jéééj, si moc zlatá. Veľmi si ma potešila, ja by som na tú konzultáciu namiesto teba išla. Už si to u neho zrušila?
a ten termíny operácie na júl a ešte aj na august sú voľné stále. to som ja odmietla. v tých horúčavách som rodila cisárskym, takže viem čo to je byť po operácií a už to nechcem zažiť. to už radšej vydržím tie 2 mesiace. ja by som na operáciu chcela tak do júna.
mohla by som teda zavolať Červeňovi a ukradnúť ti aspoň termín konzultácie?? :-D alebo ako sa to robí? podľa mňa by si tam pred o mnou mala zavolať najprv ty, že to rušíš a spomenúť mňa a v hneď by som na to volala sestričke aj ja..

BABYmica09

Drndula: ahoj, aj ja idem na opku k Cervenovi v marci , mam 166 cm ako ty a vazim 50 kg. 400ml okruhle eurosilikony :) takze nebudes v tom sama , ja som sa tiez bala ze to bude moc , ale co som videla galerku tak to moc nie je neboj sa .

Inak baby co som pozerala prsia mate ich krasne, uz sa neviem dockat. podla mna Cerven je najlepsi