Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

ahojte baby neviete prosim kde sidli doktor ocenas v bb?povedali mi kde,ale nepocula som to dobre..je to niekde oproti lukoil pumpe v bb..mam tam ist na to cistenie vpondelok...dakujem za rady, pekny dnik :)

Mimka69

Mery NR
Mám termín u Dr.Červeňa na január 2012, mala som isť k nemu na konzultaciu, a opka ma byť vraj v júli. To som nevydržala a našla som si iného tak ti ten datum možem dat ak chceš.

drndula

ahojte kocky

dnes sojm absolvovala konzult. u dr. cervena a ten ma presvedcil o tom ze jemu do ruk sa zverit JE TO SPRAVNE rozhodnutie:DD
dohodli sme sa na 400ml gulate vysoky profil rez pod prsiami znacka eurosilicone...mate niektora taketo?ak hej mozete mi poslat foto?aby osm si to vedela predstavit..
mam vysku 166/51kg a hrudnik dost siroky tak nemam sa obavat zeby boli velke :D
termin opky mam 13,2.2012 a uz sa fakt tesim
tie co to mate za sebou uprimne zavidim,uz viete co to bolo a ste uz v rekonvalescencii.ak by ste mali nejake dotazy alebo pripomienky ci vas napadne to na co ste vy zabudli,dajte mi vediet..mam taku plnu halvu ze uz sa mi tam asi nic nedostane a stale mam pocit ze mam malo infosiek..dakujeeem

Mery NR

baby ako veľmi vám závidím, že už máte po alebo blízko termínu! ja mám termín až v septembri 2012 :-(
ja sa toho asi ani nedožijem, tak veľmi sa na prsia teším, každý deň vás tu čítam a nie je deň, že by som na to nemyslela.
kamoška volala k Červeňovi mesiac po mne a dostala termín na máj, ževraj to niekto práve zrušil, tak kamoške dali jej termín. tomu sa hovorí šťastie?!
podľa vás budem moc otravná, keď tam aspoň raz za mesiac zavolám, či sa im tam neuvoľnil termín??? ja to asi do septembra nevydržím. fňuk

Mimka69

Ahojte baby
ja som tu nová, neviem ešte ako to tu chodí, ale docela to žeriem, jankamichal - Ty si písala, že si si pozrela fotky kde sa to pozerá??? Ja idem na opku 25.11.a ešte neviem akú budem mať veľkosť, doktor mi povedal, že to vypočíta a zavolá ešte nevolal. Kde nájdem tabuľku rozmerov??? Ďakujem za rady.

leus

daisynka
ja som cestovala 2 a pol hod., vlak viac trasie tak to ozaj nebude ktovie co
zajacik
nestras, dufam ze horucka nepride...

Zuleko

Baby,ako je to s masážami a so saunami?Môžem všetko absolvovať?Tie,čo ste boli na masáži netlačili Vás veľmi prsia?

zajacik_006

leus aj ja som brala arnicu.... Ono je to zmena pre telo,mozno este pridu aj zvysene teploty,zvlast,ked si tak dlho bola v narkoze,tak to mas tazsie. Tak tabletky od bolesti a lenosit,oddychovat. Dlho si na to cakala,aby si mala kozenky,tak vydrz a vsetko bude fajn.A som rada,ze to krvacanie ti prestalo.

Daisynka

leus

A ty si odkial lebo uz som zabudlaja dufam ze na druhy den zvladnem cestu vlakom uf....ale trva to o hodinu a pol menej do Za ako autom to je dost ...