bobcatko173
ahoj, ja som bola pri dr. Paliatkovi a môžem ho len a len odporučiť. Bola pri ňom aj bittersweet z tohto fóra, a tá si ho tiež pochvaľuje. Výborná starostlivosť pred aj po opke, takže ak sa rozhodneš pre neho si v dobrých rukách. A myslím, že pán dr. je veľký pedant a ide mu o perfektný výsledok. Ja som skoro 6 týždňov po a som veľmi spokojná. Mám 375ml, ale ja mám pod prsiami 75 cm, a mne sa zdajú dosť veľké pre mňa. Teda také, aké som chcela. Tie úvahy o väčších sa objavujú hlavne aj pre to, že si rýchlo zvykneme :D a na svoje predošlé si pamätáme tak z fotiek. Ale ja by som väčšie nechcela, lebo som chudšia a asi by na mne bili do oči iba prsia. Ja mám anatómy, ale aj gule môžu vyzerať prirodzene, ak máš aj svoje terajšie prsia také tvarove, tak s ati budú hodiť. Čiže ak ti aj dr. tak poradil, tak to bude určite fajn a o veľkosti sa musíš rozhodnúť podľa toho, ako si predstavuješ svoje budúce prsia. Ale na nejakej môžu aj 360ml spraviť dosť veľké prsia a na niektorej sú aj 400 ml také normálne prsia :D uvidíš, ak si kukneš galériu. S VP budeš mať prsia plnšie, pôjdu viac dopredu. Ale to ti najlepšie poradí dr. podľa tvojich rozmerov a možností.