Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matka872

tomasova
No konecne mi sa niekto ozval,Velka vdaka.No praveze ja neviem ako sa mam dostat do tej galerky.A potrebujem sa telefonicky este objednat k Mladekovi na tu konzultacku,lebo momentalne som pracovne v rakusku,a domov pridem na dva mesiace oktober,november,takze tu konzultacku si chcem vybavit teraz,Zevraj sa aj na to dlho caka.A na operaciu mi to vyhovuje po zimnej sezone v praci tak stred aprila,zaciatok maja.Ja by som si dala tie 400 ml.Moja kamoska si dala 325 ml,a sa stazuje ze su male a ze si vraj ich v podprsenke nemoze spojit,nechapem.Tesi ma som Martina :)

tomasova

Matka
ja idemm v novembry na opku k mladekovy.vybrali sme 400 az 450ml,a mala by som mat C D kosik.popozeraj si galerku,mne to pomohlo velmi pri rozhodovani.a kedy presne ides na konzultacku???

Matka872

Ahojte kocky,mohli by ste mi poradit???pisem sem uz viackrat no kazdy to len ignoruje.
Mam by som povedala take plne jednotky prsia,ked chcem plne trojky az trosku stvorky,kolko ml implantat by ste mi radili?Idem teraz po sezonnej praci na konzultaciu k dr.Mladekovi,dufam ze som si dobre vybrala.
Este raz velka vdaka za vase nazory.

tomasova

Lucia
ja som bola min.tyzden 3krat v avione napapat hore v cine,aj v utorok som bola ale to bolo neplanovane...tiez sme sa len napapali a isli domov...teraz ma nebavi ani po obchodoch...a k tvojim ceculam,asi to mas naozaj len zle odfotene,a ked doki dovedal aby ste to neriesili tak vie co hovori,nieje to amater....a pre kludnu dusu sa ho to este raz popitaj ked tam budes.aj ja mam na tej mojej otrasnej fotke jeden ta a druhy tam.
..

Lucia83

Tomaska
Ani nehovor ja odratavam dni
Bojim sa vipes coho ? Mojej asymetrie ked ma meral vychadzala 1,5 cm ale povedal ze to nebudeme riesit upravou ale tym slzickovym tvarom a ze to nebude vidiet. Co ty na to?
Ako na tej fotke to je uplne zle odfotene v sutocnosti to ani neni badatelne. Tak ale snad vie, no ne?
V Auparku som bola, keby si isla do Ba nakupovat dame stretko.

tomasova

Lucia
a kde si bola nakupovat??aj ja musim nieco doplnit ked pojde uz do skolky...aj myslis ze by dali vediet z kliniky keby dakto vypadol???stale trcim v galerke a cumim a vyberam a zavidim:::uz som na nervy.

february

cleopatra

ahoj moja, no ja neviem, ale z tých nových fotiek to vôbec nevyzerá na nejakú asymetriu, keby som nevidela ttie predchádzajúce fotky tak vôbec nepoviem, žeby neboli rovnaké,a v podprde absolútne, možno "naživo" to vidíš viac, ale každopádne je jasné, že sa Ti to vyrovnáva,tak to chce ešte trošku viac času a zrovnajú sa úplne, tak sa teším s tebou :)