Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Rozalka

Lucia3110

a si sním spokojná? aké máš implantáty??? No ja som trosku sklamaná lebo už som sa skoro objednala do Ke a náhle som zmenila nazor... tak bola by som rada keby ma vedeli z operovat v novemnbri, tak uvidím.. skusim im zajtra zavolat, dnes mi nedvíhal nikto.

tomasova

kejtrinaat
ano k mladekovy,ja som mu hned povedala ze pod 400 nejdem a ak sa bude dat aj viac tak kludne,vtedy sa trosku zarazil,asi cakal ze chcem nejake prirodzene orechy...ha ha ha.ale ja chcem velke prsia za tie peniaze,a tu na fore kazda druha lutuje ze nema vecsie,tak ak sa bude dat tak pojdem do 450.a preco nie,ved ja sa nechcem taji za mam silikony.

february

Matka872

najlepšie Ti poradí doktor,zmeria Ťa, zhodnotí stav pred, elasticitu kože a Ty mu povieš svoju predstavu,on Ti povie či je to možné aké imploše by boli najlepšie aby spĺňali Tvoju predstavu. To je ťažko povedať, čo by boli u Teba trojky-štvorky, na niektorej babe vyzerajú 300 obrovské a na niektorej aj 400 malé.Určite Ti poradí k Tvojej spokojnosti, neboj

Bibi001

máš úplne nádherné prsia, okukávam ich každý deň, krásne prirodzené..veľmi veľmi sa mi páčia :)

Matka872

Tomasova
To by bolo super,ten 16.oktober o 11-tej.To by som Ti bola velmi vdacna.A to ako prebehne,mam zavolat doktorovi a povedat ze moja znama mi termin dala,ci ako?Potrebujem to presne vediet,lebo ja som az z vychodu,a do Nitry mam cez 400 km :(

Lucia3110

Rozalka

ahoj, mna operoval MUDr. Ocenas, na konzultaciu som isla na druhy den po objednani (ale to zrejme niekto vypadol alebo co) a na opku o dva mesiace po konzultacii..

kejtrina

tomasova,

ty ides na opku k mladekovi...

...vravis ze ti vybral 400 az 450 ml - to su mentory, ci ES?

chcem sa ta spytat, na tvoje miery a ze ci p. mudr. sam navrhol alebo ci na tvoju poziadavku a ze ci sa netvaril, ze 400 ml a viac su straaaasne koziska, lebo ja som mala statsie zatial len na lekarov, ktory to povazuju za strasne vela - presne tolkoto by som chcela ja - take 4OOvecky :)

???

vdaka

Rozalka

Ahojte,
vie mi niekto povedať koľko sa caka na konzultáciu a na opku u Dokt. Očenása, chcela som ist do Chirmedu ale zmenila som názor... viete popripade poradit kvalitneho chirurga, ktorý realne netreba veľa čakať na opku... Dakujem

tomasova

Martinka
do galerky sa dostanes tak ze si odfotis svoje prsia bez hlavy,posles to do galeria@zoznam.sk a pridu ti dajsie pokyny..jednoduche.ak chces mam tam u neho jeden termin konzultky a este som ho nezrusila,16 oktober o 11.tak ti ho venujem ak chces.

Lucia83

Tomaska
No pekne ked pojdes do ba napises mi predtym a dame stretko.
No snad. To bude v pohode, este mu poviem nech si to znovu pozrie pred opkou a nech zvazi . Nechcem mat asymetriu. Chapes..
Chcem aby boli rovnakenamplne :-)