Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

tak to keby si dáš 700ml pánečku aké mega dudy by si mala najskôr pôjdu prsia potom dlho, dlho nič a až potom ty :DDD ale asi aj chrbát by ta bolel.....

moja na budúce už sa pridám lebo prídem povinne na čas a budeme mať už čislo na seba niektorá tak sa dohodneme aspoň lepšie s cleopatrou sme si už aj FB vymenili :))

cleopatra

vidiš ako ty aj ostatné baby chvália že sa prska formujú a lepšia musíš dať foto aj na holo ako to bude vyzerať bez podprdy ten rozdiel...

v girl

ďakujem :) nos stále sa menia a každý týždeň sú iné ale veď to sama poznáš aj ty :))
a ako sa nám maš, čo didiky poslúchajú?? :) ty si tu raz písala že si v kontakte s anesteziológom a neni som si istá či aj s doktorom... ale chcela som sa spýtať či nevieš či Mládek pracuje alebo je niekde mimo, písala som mu mail ešte v pondelok a zatial žiadna odpoveď čo ma moc neteší....

kvet11

lucia83

ďakujem :) čoskoro aj ty budeš mať také :) no to mám tu s HM aj baby si ich tam kúpili je bez kostice a vystúžena a super cena 13€ a nič ta netlačí :))

tomasova

ja som bola v stredu 5 týždeň po operácií a sem tam si poviem že brala by som aj väčšie ale ved mám 400ml a to je dosť si myslím oproti tomu nič čo som tam mala :DD už len na bruchu zamakať a bude to geniálne :)))

cicimici

ďakujem :))

Matka872

tomasova
ako by som ti mohla poslat moj e-mail kde by sme si mohli vymienat nazory,pisat,ty to mas tu opku uz za par.ako dlho si cakala na opku od konzultacie?

Matka872

tomasova
dakujem krasne,ked budes moct tak cinkni mu narychlo,budem tu zajtra od 19-stej vecer,popiseme,maj sa zatial pekne a dobru nocku.

tomasova

kejtrina
miery mam cca 173,58,ale pod a medzi si nepametam...anatomy som nechcela,hned som povedala ze chcem gulate a ani ma neodhovaral,a ze ak sa budu dat natlacit tie vecsie tak urcite tie,a ze preto mi musi dat vysoky profil...zalohu som dala 300 a potom doplatim 2800.a za tieto peniaze chcem aby to bolo vidno

kejtrina

tomasova teraz som si pozerala tvoje foto, asi to by som mala ja, keby mi vybrali tieto "orechy" chichi :D :D :D

počuj a aké máš miery? výška, váha, pod prsami, cez..?

díky

kejtrina

tomáška,

:D

tak tak, ja mám 250-ky už pár rokov a teraz ma pod 400 nikto nedostane...len fakt mi popíš presne ako si spracovala lekára a inak tento p. Mládek sa mi začína veeeěmi páčiť ;] koľo ťa vyjdú prsia u ňho?

ideš anatomy?

tomasova

Martinka
ja si myslim ze keby si tam prisla na ten termin a povedala ze ides na konzultku na moje meno tak by to bolo bez problemu...
baby co ste si vymienali terminy ako ste to riesili???????