Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

toryka

ahoj, meriam 165cm, vazim priblizne 50kg..zaklad som mala uplne minimalny, niekedy mi boli aj A-ckove podprdy velke, skoda ze nemam foto pre lepsiu predstavu..ku komu ides?

angie

dakujeem :) dnes mam 6 tyzdnov po cize uz nemusim cez den nosit pooperacnu ale ked mne je v nej taak dobre :D tiez sa mi zda ze sa vobec nemenia..jazvicky super, su to len dve tenke ciarky, este ked vyblednu budu este lepsie..nelepim si na ne nic, ani som nelepila ani ziadne tie gely nepouzivala, len klasicku lekarsku vazelinu bielu co mi ostala este z tetovania..tiez aj na bradavky si ju davam, lebo mam strasne suchu kozu na nich a dost to boli..

angie77

lucia3110

juj krásne ich máš, ani sa ti nemenia, ved vravím že si skoro žiaden opuch nemala..a čo jazvičky? hoja sa? lepíš si na ne niečo? ako ich ošetruješ?

toryka

lucia3110

ahoj, mozem sa ta spytat ake mas miery a aky zaklad si mala pred opkou? velmi sa mi pacia tvoje prsia a mam tiez navrhnutu podobnu velkost, tak si to chcem porovnat.dakujem :)

strangeemily

leeu9
dakujem velmi pekne uz sa teraz klepem jak osika:D

cicimici
no ahoj moja no uz som sa dockala hehe v piatok idem a uz stresujem akoby som sla uz pod noze:D no ja to necham na doktora nebudem chciet velke na silu ked mi doktorko povie ze to nejde ale viem ze by som chcela okruhle a to si myslim ze to mi asi da:D..dufam:D...obocko si si bola dat tetovat?na to som sa aj ja raz pytala a kozmeticka mi povedala ze to neboli:D ale nedala som si si to lebo mi nejako zazrakom obocie narastlo a to som tam skoro nic nemala:D tak si ho chodim davat len farbit ked mam cas:)no ja som na teba strasne zvedava ked budes mat uz po co a ako prepana musime to ale zvladnut ked sme sa na to uz dali :)mne to ale dobre vyslo lebo na buduci tyzden uz musim cestovat do zahranicia..robota vola:D tak dobre dufam ze pojdem stade vysmiata:D:D

cicimici

strangeemily

no ahoooj kockaja som ti na teba tak myslela poslednudobu to ako sa priblizilo k 10/10 v kalendari tak na teba myslim furt ze teraz niekedy mas tu konzultku juuuuuj super bude neboj sa doktorkovia su perfektni obaja..ja som sa tiez klepala tam v tej cakarni a som si hovorila kks klud sak co ty budes robit pred opkou :DDD ale to z teba opadne neboj ked vojdes dnu a budes sa rozpravat s dokim..to bude pohodka..drzim paste..kolko by si chcela?mas predstavu a chces okruhlace abo anatomi?kedy to mas presne budem na teba mysliet babulka..ja uz takto od dva mesiace sa budem zvyjat v bolestich..ale tak hadam sa to bude dat vydrzat ja som dnes uz taku skusku mojho prahu bolesti podstupila :D som si bola dat tetovat obocko a pohodaaa..vsetci vraveli jak to boli a teda nic strasne..:)))

saskasok

Ahojte baby,ci uz cakatelky alebo baby po opke.V septembri som bola na opke v BB u dr.Cervena na zvacseni prs a chcem Vam povedat,ze tie co vahate ku ktoremu doktorovi ist mozem vam vrele doporucit dr. Cervena.Jeho pristup je uzasny,personal kliniky je tiez vyborny a pan doktor je doktor s velkym D,je ludsky a hlavne "ma to v oku".Mala som vykojene prsia,som šest tyzdnov po a mozem povedat ze som zatial velmi spokojna.Velkost mi sadla ako uliata,jazvicky mam super a prsia su uz fajne makucke.Pri akej kolvek nejasnosti boli ochotní poradit kedykolvek!!!Je pravda,ze na operaciu som cakala skoro rok ale pre mna to problem nebol pretoze dat si urobit prsia nebolo rozhodnutie zo dna na den ale otazka niekolkych mesiacov a kedze to nieje len "taka" operacia chcela som si byt ista ze sa zverim do dobrych ruk,predsa je to esteticka operacia a nestoji to par eur.A podla mna to, ze sa dlhsie caka na termin je zrkadlom toho,ze pan doktor ma vela pacientov a to aj z toho dovodu ze sa spokojni vracaju k nemu opat,pretoze on nerobi len prsia "ako na pase", ako podaktorí tvrdia ale aj rozne ine zakroky.Mna osobne odradzala klinika kde by mi bol ponuknuty termin opky do jedneho mesiaca,ale samozrejme je to vec osobneho nazoru.Je to moj nazor,vsetkym Vam prajem spravne rozhodnutie a nam babam po rychle zotavovanie a aby bolo vsetko o.k.

Lucia83

Cleuska

Ahoj, to vazne alebo srandujes? Ved to bude strasne bez nohaviciek, a ja som si kpila take kratasky ze aspon to nech mi netrci ta ritisko. :-(((
Tak to si ma nepotesila budemzdepkovana..
Citas to tomaska??!! Pomoooc
No obava je ale z tej narkozy trosku a teraz z tych gatiek :-), negatiek.
Ty si ako na tom?

Cleus a davali vam tie bandaze na nohy aby nedoslo k tromboze???kedy vam ich dali dolu? A pichli vam aj nieco na zrazanie krvi??? Fajciarom a tym co beru antiku sa to picha.