Ahojte baby,ci uz cakatelky alebo baby po opke.V septembri som bola na opke v BB u dr.Cervena na zvacseni prs a chcem Vam povedat,ze tie co vahate ku ktoremu doktorovi ist mozem vam vrele doporucit dr. Cervena.Jeho pristup je uzasny,personal kliniky je tiez vyborny a pan doktor je doktor s velkym D,je ludsky a hlavne "ma to v oku".Mala som vykojene prsia,som šest tyzdnov po a mozem povedat ze som zatial velmi spokojna.Velkost mi sadla ako uliata,jazvicky mam super a prsia su uz fajne makucke.Pri akej kolvek nejasnosti boli ochotní poradit kedykolvek!!!Je pravda,ze na operaciu som cakala skoro rok ale pre mna to problem nebol pretoze dat si urobit prsia nebolo rozhodnutie zo dna na den ale otazka niekolkych mesiacov a kedze to nieje len "taka" operacia chcela som si byt ista ze sa zverim do dobrych ruk,predsa je to esteticka operacia a nestoji to par eur.A podla mna to, ze sa dlhsie caka na termin je zrkadlom toho,ze pan doktor ma vela pacientov a to aj z toho dovodu ze sa spokojni vracaju k nemu opat,pretoze on nerobi len prsia "ako na pase", ako podaktorí tvrdia ale aj rozne ine zakroky.Mna osobne odradzala klinika kde by mi bol ponuknuty termin opky do jedneho mesiaca,ale samozrejme je to vec osobneho nazoru.Je to moj nazor,vsetkym Vam prajem spravne rozhodnutie a nam babam po rychle zotavovanie a aby bolo vsetko o.k.