Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

toryka

vypytam od dr. ked pojdem na kontrolu v polke novembra..lebo nemam ani jednu fotku pred..omylom som vymazala z fotaka..
ja na tvojom mieste by som volila najvacsie ake sa daju, u mna boli tieto maximum a zdaju sa mi male :D ale ked si predstavim co som tam mala predtym tak som radsej ticho...mam anatomy Arion 320ml, stredny profil, pod sval

Lucia83

Tomaska

No cicka tak som si prave vytvorila email adresu lebo tiez mam cele meno. Takze: lluucciiaa83@gmail.com
Napis mi tam budeme kecat

Cleuska

Dakujem za infosky. Takze po oblbovaku mi bude fajn joo :-))
A ako je to s lakom na nohach. Musim si ich odlakovat?
Kedy ides na kontrolu?

toryka

Lucia3110

no skoda ze nemas fotku:(ja idem k dr. cervenovi 8. novembra a stale rozmyslam nad velkostou, najprv som chcela max 300ml, potom som presla na 325ml ale uz som zacala rozmyslat aj o 350ml len sa bojim ze to uz bude na mna moc :/chcela by som maximalne taku velkost aku mas ty. a ty mas gulate? pod sval?ja budem mat gulate,stredny, pod sval, eurosilicony.ja mam 169cm a 63kg podprsenku nosim 75b, takze je to tazke porovnat s tebou lebo som o dost pevnejsia :/
a brala by si aj o trosku vacsie alebo si spokojna??

Rozalka

Angie77, no ja som ťa zastihla, že ideš 19.11. ja už budem 2 týždne po, aspoň dúfam... lebo som ochorela, beriem antibiotiká, tak som im písala, že či môžem podstúpiť opku... je to ešte dosť ďaleko, ale pre istotu... ale niekedy sa už bojím, že ako to dopadne... hlavne na tú veľkosť...

tomasova

Lucinka83
ahoj draha tak som doma,mala som stretko s kvetinkou,super baba..hodinu sme kecali,tymto ju pozdravujem,zistovala som vsetko co sa dalo a tiez povedala ze gacky nechaj doma...ha ha.prska ma pekne,take akurat,a ja som sa uistila ze chcem vecsie.sama mi potvrdila ze by prijala aj ona.takze moja predstava sa meni na 450-do 500ml.
kvetinka
dakujem este raz za stretko...zopakujeme to dufam po mojej opke.

cleopatra123

lucia83
pred op dostanes este naladovku dake pilulky to ti bude potom vsetko jedno neboj :-) pichaju potom este na zriedenie krvi heparin alebo nieco podobne ako prevenciu trombozy ale to asi vsetkym nie len fajciarkam a este aj atb dostanes asi dve davky preventivne

cleopatra123

lucia83
nesrandujem :-) aj ja som bola v soku ale tak vidis prezila som to nejako pred operaciou dostanes take pekne pancusky samodrzky tie su fajne :-)
pekne zostihluju nohy
ale teda s tymi nohavickami sa budes musiet rozlucit teda jedine zeby medzitym zmenili pravidla