Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sue33

baby viete mi niekto poradit podla nazvu silikonu o aky profil ide?
Ja som sa na konzultácii zabudla spytat na profil. Eurosilikony TMM3 410 Dakujem

kvet11

tomasova

rada som sa s tebou stretla a porozprávala :) dúfam že som ti poradila a pomohla ako čítam tak vo veľkosti áno :))
jasné že sa s tebou rada stretnem po tvojej opke a písala mi cleopatra bude stretko tak hneď ti posielam mail :)

toryka

ak ti môžem poradiť choď do 350 ml vôbec nebudú podľa mňa na tebe veľké ja mám 168 cm a 62 kg čiže skoro úplne rovnaká miery a mám 400 ml a kludne by som brala aj viac nosila som predtým košik A tiež som mala pred opkou obavy že ked mi da väčšie či nebudú nejaké bomby a že ked menšie či zas nebudú malé ale teda dal tie najväčšie čo mi odporučil a pozri máli sa mi :))
myslím že každá mame taketo pocity pred operáciou tiež stresovala :)

cleopatra123

barbinka
ja ich citim tiez pri nejakom prudsom pohybe alebo ked chcem dvihnut ruky a ked lezim a postavim sa inak uz je celkom dobre
mne sa po cisarskom jazvy dali do poriadku az po roku teda vybledli tak este to ma cas
inak cvicenie by asi uz bodlo aj mne budem musiet zacat tento vikend som robila kacicu s knedlou a kapustou normalne citim ze som pribrala :-)
nabuduci tyzden idem na kontrolu tak hadam dame s babami aj dake stretko

barbinka84

cleopatra

no uz ich beriem ako svoje,,,len bars sa zmensili :) na tom jednom modelovanom este sem tam citim....ked podskocim,alebo tak....uz chcem zacat cvicit,,ale dam tomu este 2-3 tyzdne a idem na to,,bo uz riadna pneu na pupku :)
jazvicky co ja viem,,nwm jak maju vyzerat,,,ale viem ,ze to trva,hlavne na tom modelovanom,,predsa cela bradavka okolo orezanaaa

cleopatra123

barbinka
no vidis super napad :-) baby sa mozu inspirovat mna to teda vobec nenapadlo a vlastne som bola rada ze to uz budem mat za sebou
jazvicky su pekne som spokojna a keby sa este upravil ten rozdiel tak by to bolo supis ale ci sa toho dozijem to je otazne uz je to dva mesiace sice sa to trochu zlepsilo ale este to vidno
a co ty? uz ich mas ako vlastne,lebo ja este niekdedy citim ze je tam nieco

barbinka84

cleopatra

ja som s nimi vydzubala :) som povedala,ze mam posledny den menzes,,a ten mi skoncil den pred,,tak som si mohla nohavicky nechat:)ale na just sa mi este pustili,,asi po tych injekciach :)
inak ako sa ti dari,,co ten tvoj rozdiel,jazvicky sa hoja ??

cleopatra123

lucia83
nemusis si odlakovat ani umele nechty sa nemusia davat dole :-)
na kontrolu idem na buduci tyzden som zvedava co sa dozviem ci vobec nieco lebo zatial teda rozdiel nezmizol a to su uz dva mesiace

toryka

lucia3110

no budem musiet este raz prekonzultovat s doktorom tu velkost ak si najde na mna cas. ale su aj baby co sa im zdaju velke a mozno prave ja budem patrit do tejto malinkatej skupiny. ach, hrozna dilema...

Lucia3110

toryka

podla mna budes chciet vacsie tak ako vacsina bab :D ja vobec netusim aky som mala obvod cez prsia pred a ani teraz..nemam meter doma :D jedine co viem a pamatam si este z konzultacie ze pod prsami mam 73..a podprsenky nosim B, C..podla strihu

toryka

lucia 3110

no skoda ze uz budem po opke ked ich budes mat. ja mozem mat od 300 do 350 a je to len na mne ktore si vyberiem. ale sam povedal ze 350ml by asi bolo pre mna dost lebo ma uz pan doktor dobre pozna a vie ze nechcem mat moc velke. ale ked citam ako by kazda chcela mat vecsie, tak neviem ci aj ja nakoniec nebudem chciet :)a vidim ze aj ty si na tom podobne :) a nepametas si aky obvod si mala pred a po? o kolko sa ti zvacsil obvod cez prisa? ake cislo podprsenky teraz nosis?