Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

leus

leuska ale to neboli cysty však? lebo ja mám cysty a tiež už mám doma pancreatin, len neviem kolko po opke to už môžem brat..už mám aj jodovu tinktúru a asi pridám aj indonal, chcem vyskúšat či zmiznú.

Zuleko

Leus
Len ja nechapem tu velkost ti navrhol lekar?ty si mu nevravela ze nechces velke prsia?lebo je jasne ze 330ml a k tomu este ked mas zaklad ti minimalne trojky urobia.

nikuska124

skoricka

Dakujem, a ako sa ti pozdavaju akurat,male, velke....lebo foto tiez trosku skresluje...ako sa citis po operacii?

Zuleko

Leus
Ja som to vobec nemyslela na teba;)))) ale na svoje zname,kde z xichtu im viem vycitat ci to prilis velke je uprimne alebo nie;)) a suhlasim ze kazdemu sa paci nieco ine;)peace

leus

angie
nie, nemylis, brala som a berem doteraz aby sa mi nevytvorili nove, bola som na sone po roku od vybratia a chvala bohu nemam ziadne

angie77

leus

a tie hrcky vsetko v poriadku?? Nebrala si ty náhodou aj Pancreatin? Možno si ta s niekym mylim :-) ak ano, kolko po opke?

leus

zuleko
ja ti nemam dovod zavidiet a podla mna ano, su tiez velmi velke..je to otazka vkusu, ake sa nam pacia a ver mi, ze teraz mi nesrsi zavist z oci :D

leus

monitaaa
ako by som povedala, ja som chcela velke ako ked som nosila pushupku a teraz su rozhodne vacsie ako ked som nosila pushupku , musela by si ma celu vidiet , z fotky do pol pasa sa tazko da povedat a okrem toho, v galerke mam sportove podprdy ktore ich velkost kus stiahnu, takze tak...a najradsej nosim cierne tricka, ktore ich opticky zmensia -asi :)

Zuleko

Leus
Tak ta tvoja kamoska by si o mne myslela ze som asi obluda kedze ja som vahou a vyskou podobna tebe a mam 620:) ja sa len smejem lebo uz som zazila tiez ze mi bolo povedane ze mam neprimerane velke prsia pricom vidim ako im zavist srsi z oci:))

angie77

tomasova

Ale hadam to nefajcenie nevzdavas uplne ? Jasné já sa preliecim a pojdem doktorke znovu zaniest moč a uvidíme, Lebo som nad tým aj rozmyslala že asi by ma na jednu stranu trafilo keby sa mi koli tomu posunula opka ,ale zase na druhu stranu riskovat ak mám v tele nejaky zápal...tak sa mi len už ostava modlit aby to bolo ok