Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Lucia83
a ja som mala teplotu na 5deň a to až cez 38. Trvalo to ešte asi tak dva dni,aj na kontrole som ju mala a doktor mi povedal,že si mám dať tabletku na zníženie teploty.Tuším,že som si dávala paralen.

ewel007

Lucka83

neboj zlatko ja som mala to isté presne 6-7 deň po opke horučku do 38C ak by bola viac riešila by som to ale dala som si paralen a ok a potom sa to opakovala cca za dva týždne, bud kludna moja :)

Kočky
dlho som nepísala ale kažý den Vas skoro čítam :))
ja som bola včera skušať podprdy po 10tt a nič mi nesedí tak sa usadzaju že až ale podla mňa su krásne i ked pre mna malé :))
Takže v January idem riešiť ml kvôli reopke a vo feb ma čaka reopka :)

ZULEKO
ty si moja inšpirka, dudy obludy máš krásne a obdivujem každu jednu kočicu čo si ide za svojím :))

Tomaška
zlatko už sa ti to kráti mylsím na teba ty naša buduca ceckaňa :)

Kvetinka, Cleuška
pozdravujem kočky a teším sa na kafe :)

Lucia83

Ahojte baby chcem sa opytat dnes je 6 den po opke a teraz som si merala teplotu lebo mi bolo tak divne a mam37,6. Neviete co s tym? Mala to niektora? Pisala som dokimu len zarial este neodpisal. Som dost na nervy!

strangeemily

leus

mne sa nezdaju velke ako tu pises ale zas mas pravdu fotky neukazu presne pravdu

BABENY

je tu nejaka co ma 160 alebo trosku viac cm a ma 300ml?chcela by som si to tak kuknut len pre zaujimavost alebo co ste mala niektora cez prsia 71cm :) lebo v rodine mi hovoria ze to budem mat asi vela:)

leus

zuleko
akozeby nie, som mala s nim hodinovy telefonat kde mi mlel kadeco mozne, proste sa tak rozhodol ,ze to bude lepsie a este ,ze mi to pocas zakreslovania aj vravel, ale ja som bola uz taka nadopovana ,ze som o sebe nevedela ...a ze nie su dolezite ml ,ze lekar by ml pacientke ani nemal vravet

Zuleko

Leus
Prepac nepamatam,nemozem si vsetko pamatat.viem ze si tu stale spominala ze nie si spikojna lebo mas velke prsia a nechcela si az take.aha takze ty si chcela mensie,tak ste sa aj dohodli a on ti potom na operacke dal vacsie o ktorych ste sa vobec nebavili,nepytala si sa ho preco to urobil?ked ste sa jasne dohodli na max. 300?

angie77

leus

ďakujem, inak ich máš krásne akurát k tvojej postavičke, mne sa nezdajú velké..také akurát :)ale je pravda, že to každá jedna sama cítime či to je pre nás moc alebo ešte málo a fotky môžu skreslovat..ja som zvedavá na tie moje po opke, či budem spokojná :)))

leus

zuleko
a nepamatas sa ako som ja pri mudrom kacmarovi dopadla? Na konzultacii sme sa bavili o velkosti 280-300ml max. a on mi natrepal pocas opky 330 bez mojho vedomia, tak!

leus

zuleko
ta kamoska je moja lepsia kamoska, ktora mi urcite nezavidi ani tie nove kozy...ona ma praveze posielala nak si dam daco na tu moju plochu hrud , tiez sa jej ale pacia mensie prsia ako aj mne