Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Zuleko

presne moja, ako ja som spokojna čo sa týka všetkeho len ja potrebujem tu velkosť aka sa mne páči a aku chcem ja, ja ich budem nosiť a polovička je tiež spokajný a teší sa na nové :))
No zlatko ja som zvedava na tvoj košík čo napíšeš :)
Inak myslím si že tiež budem spokojná s tými 650ml, lebo neviem ako vyzeraju 500ml na druhej kočke ale mne neprídu na 500ml :)
ty ich máš teraz paradne a to je to čo chcem aj ja dudy obludy :))
jaska že budem infoškovať aj ty nezabudni a hlavne foto :D

Zuleko

ewel
ja som veľmi spokojná,klop klop klop.. a neľuujem ani jednú minútu,že som sa tak rozhodla.Vždy som chcela veľké prsia a konečne ich mám.Teraz som fakt na 100% spokojná.Nikdy nezabudnem ako priateľ bol proti,už aj pri tých prvých a teraz je nadšený a vraví,že už iné ako silikóny ani nechce:-))tak sa smejeme natom spolu koľko sme museli bojovať a nakoniec sme zastali až pri 620:-)Už sa teším keď si pôjdem nakupovať podprsenky.Ak si pevne rozhodnutá a páčia sa ti veľké prsia choď si po nich,určite potom informuj priebežne:-)

ewel007

Zuleko

ďakujem moja, no doki vravel že aby som si to premyslela a tak, že tieto su krásne, a že ked budem chceť ešte dieťatko a tak ale ja už jedno mam a najbližších pár rôčkou neplanujem :)
No zatial sme ml neriešili kedže vo feb to bude polroka od tejto opky, tak sme sa dohodli na Januar na konzultaciu dohodnuť ml a tak :ň
Už sa teším aj bojím ale dufam že bude všetko ako ma, no pod tách 650ml nechcem a viac ako 700ml tiež nie, len sme sa zhodli že za 100ml sa neoplatí znovu isť že by to nebol ani rozdiel pri mojich 500ml :)
dakujem za podporu a samozrejme budem info :)
čítala som že cecušky ťa posluchaju tak som rada, ja keby ťa vidím na živo tiež by si videla vo mne závisť ale tu dobru :)

Zuleko

ewel
jééj takže predsa moja si sa rozhodla pre reopku:-)))Tak budem mať partáčku,už ste to konzultovali aj s dokym?:))Takže ideš si po tých 650?.))len tak ďalej máš moju podporu!!!:-)

ewel007

Lucka

ja budem v pondelok 11t op opke a stale mam jeden taký že ma bolieva ešte nie často ale citim to..neznepokojuj sa preto ti to píšem lebo ja som mala take iste pocity aj som si poplakala vela krát v prve dni či bude všetko v poriadku a ked som mala bolesti som sa bala či je všetko v poriadku, len mysli pozitivne nobojaj rýchle ti to ubehne a a ani nevieš a budeš 2-3 mes po opke a bude to ok a budeš sa vytešovať s dekoltu :)) daj si pirilku od horučky, inak ja som mala aj n amlinike zvýšenu horučku..jednoducho je to zasah do organizmu, neboj to dáš ako mi všetky :))

Lucia83

Baby dakujem dufam ze nebudem mat nieco lebo ma porazi. Ten pravy mam viac citlivy tak ale este je to asi kratko na riesenie. Strasne sa bojim neviete si to predstavit. Dam si ten paralen. Dakujem strasne moc