Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Sparkinka

Sue?nebooooj:) budes kost :) ja idem v pondelok,zatial sa nebojim:)Tebe drzim palceky nech Ta nic neboli a ked tak len malinko...krasne sny

angie77

sue33

vidíš na Teba som zabudla, že zajtra ideš:) tebe ide pri opke rozhodovať medzi 370 a 410 však? neboj, budeme na Teba mysliet a potom sa nám ozvy aby sme vedeli že si v poriadku..prajem kludnú noc a mysli len na to,že všetko bude dobré a hlavne nestresuj, aj ked viem že sa to moc nedá:)drž sa!

Lucia3110

Rozalka
ono je to tak, ze na dobre si lahko zvyknes :) a potom sa cloveku mali..ja som tiez este zatial bezdetna a tiez to planujem do takeho casu ako ty...a potom reopku :D

tomasova

zuleko
podla mna vela prsia nezhodis,a keby trochu aj ano-co by si nerada-tak stale tu budes na prvom mieste vo velkosti a stale budu krasne velke,neboj....az kym ta netromfne nasa ewelinka..