Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

nadranka
K tým Met rifliam,kámošky zvyknú objednávať z mimibazar.sk tam ich majú kopu!Akurát menšia nevýhoda je,že sa zvykne platiť dopredu.

Zuleko

kejtrina
Ja už ani neviem,aké som mala svoje prsia:-))Nejaký základ tam bol,možno také áčka:-))To je zvlážstne,že hovoríš,že sa zmenšia a ako,ja mám napr.pocit,že sisente,čo cvičí tak,že jej sa tie prsia vôbec nezmenšili:-))

Inak baby ja toto fórum MILUJEM!!Neviem ani jeden deň byť bez neho,aby som neprečítala nič,nepridala nejaký postreh!Vďaka za nho a za také super ženy!!!:-)))

nikuska124

Cicimici

mne vkladali cez pazuchu vo stvrtok a mne sa nezda ,ze je to daka bolest, skor tlak.A robim skoro vsetko sama. Neboj sa, zvladnes to

ewel007

Tomaska

ahoj zlatík, každý deň na teba myslím ako sa ti to blíži, budeš cecaňa naša :)
ani velmi nepíšem, začnem ked budem písať kolko budem mať ml a ked sa mi bude blížiť reopka vo feb :D
nemôžem si už tretí týžden kupiť podprdu nič mi nesedí :/ v pondelok to je 11t a som so všetkým spokojna ale budem najspokojnejšia ked budu väčšie, teraz su to take moje dve male kočky :))
jaj mojka už to s tebou prežívam, presne ako ked sme išli mi s kleuškou, sme si ešte večer písali, a už sme boli doobeda prsatice, a nezuabudnem ako si kleuška chrapkala po opke na tej pooperačnej izbe, kde sme boli :D týmto ju pozdravujem aj kvetinkua našu February ta kašle na nas, píni moja ako sa ty máš a čo ceculky? :)
Zuleko
draha tvoje foto už ani nepozeram :D su famozne fakt, dokimu sa opäť podarili a verím, že aj môjmu dokimu sa opäť podaria :)

Rozalka

Lucia3110
a podľa čoho ti doky navrhol tých 320ml??? napr. mne doky v KE najprv skúšal 300ml, to sa mi fakt málilo a potom dal 400ml, no a to už mi bolo veľa, skúšali sme to do pooperčnej podprdy, jasné je tam obrovské skreslenie, brala som to aj rezervou.

kejtrina

nadranka,

jasné, ja som hneď myslela, že je to p. Dr. Šiška :)
len som taká spokojná, že som to musela...

kejtrina

zuleko,

Tvoja otázka, že či pri svičení idú prsia dole? akože sa zmenšia...

jasné, že sa zmešia!!! ja som mala 250-ky a svoj základ - s 58 kilečkami váčší, nosila som nabitú 75 C, potom som začala cvičiť mala som 50 kg, čiže o osem menej, mala som pocit, že len v podprde!!! šak jasné, veď 75C s 250-kami? ale vtedy boli najkrajšie, ani nebolo vidno, fakt!, že sú to silikóny - najlepšie vyzerá malý implantát prekrytý rovnakým, ba väčším základom - ale takých je strašne málo...
...keď môj základ šiel do kelu, som sa rozhodla, že chcem väčší implantát...
...a ty? čo tvoj základ? nie je vidno...ale asi vieš, čo žene ide najskôr dole pri redukcii hmotnosti...svoj tuk na prsiach stratíš celý...