Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

kočičiky,

chcela som čítať od včera rána, odkedy som tu nebola, ale narazila som prísopevok quix a chcem sa k nemu vyjadriť...

quix, chcem sa spýtať - kto je MUDr. Siska? alebo kde operuje?...lebo čítam nejakú nespokojnosť - čo je pochopiteľné pri 200-kách by bolo nás - silikóniek len veľmi málo spokojných, a že Dobroslav..? ...sranda...mňa operoval MUDr.Peter Siska, ktorého som si vybrala po 3 konzultáciách s inými lekármi ako štvrtého...jeho vizitkou sú moje prsia, idem si ich hneď aj odtoto-odfoto :) (už sa začínajú celkom na seba podobať :D)

takže záver: nieže nieje lekár ako lekár, ale nie je Siska ako Siska!
:D :D :D
(ja som veľmi spokojná, konečne mám nabitú hruď)

nadranka

baby meťáčky,

Ako si mám objednať rifle z netu?? Medzi krajinami doručenia nie je SK, niektorá ste písala že si to objednáva online.

Lucia3110

cicimici
dakujem moja :) mne sa paci tvar aj vsetko, len ta velkost, kurnik...chcem vacsie :D ale aj to raz bude :)

cicimici

zuleko

nadherne prsiska mas..som chcela napisat prska ale tie tvoje do tejto kategorie uz nespadaju :)))obrovske ale nepochybne dokonale fakt krasa..a za to ze si sa do toho pustila aj druhy krat mas moj obdiv a samozrejme aj kejtrina..uuuuzas baby klubuk dole:)))

cicimici

babeny ktore ste boli teraz na opke bola niektora z vas na vkladanie cez pazuchu bo sa mi zda ze vsetky tu mate ryhou a ja chcem vediet na co sa mam pripravit..ci je to cez tu pazuchu naozaj az taka strasna bolest..

cicimici

Monitaaaa

klobuk dole riadne sa prska zmenili ani nie za tyzden..majstrovske dielo,krasa!!!mas byt na co hrda :)

Lucia3110

nadherne a krasne a dokonale..koniec koncov ako od zaciatku..;)

cicimici

strangeemily

cicaaaa ty sa prosim ta nestresuj uz teraz kvoli velkosti lebo takymto tempom ta do tej opky klepne pepka..urcite ti doki dobre vybral a viac sa uz asi fakt nezmesti ked sam potom vahal ci nie aj menej..dobre bude neboj sha..;)

cicimici

sue

drzim palce na zajra,bezproblemovy priebeh opky,male bolesti a rychlu rekonvalscenciu..hlavne treba mat pred sebou stale obrazok samej seba v bikinach a usmev na tvari ( sice so zatatymi zubami) by sa mal dostavit..drzkaj sa kocka

cicimici

macka a micaela

baby ozvite sa nam ak sa vam aspon trosku da nech vieme ze ste ok..drzim palceky a prajem co najmensie bolesti..drzkajte sa myslime na vas..xxx

Zuleko

Sparkinka
Svoje som mala slabe jednotky potom som bola opke a mala som 390 ml a podprsenku D, teraz som bola na reopke a mam 620 ml podprsenku zatial neviem aku budem mat typujem E:) A bola som v chirmede aj prvy aj druhykrat;)