jajakarinka - ahojky , neviem či som zazrela všetky tvoje posl.prispevky , lebo nie vždy prečítam všetko spätne , kedže už sem denne nechodím ... zrejme riešiš stále opuch ....
ja už mam 8týždnou dnes od opky , a o 5 dní to budu presné 2 mesiace. prsia mäknú stále viac a viac , jeden je mäkší ako druhý , bolesti nie su , občas pri zaťažovani svalov - čo to pocitim , na bruchu ešte nespávam , podprdu nosím nadalej , no ked idem do mesta tak si dám už normalnu podprdu , na noc stále pás ... asymetria či opuch - ťažko povedať čo to je , naposled sa doktor vyjadril že asymetria nie , len prsnik potrebuje dlhší čas aby klesol .... no dnes je to ovela lepšie ako to bolo po 10.dňoch , či po mesiaci , ale stále tie prsniky nie su uplne symetrické ... ja ten rozdiel vidím ... či to bude lepšie to neviem ,ale pokrok je , ale aj tak som spokojná , jedine čo viem , že som mohla isť do väčších :D , hiiii
taktiež na koniku rieši kočka že ma prsnik vyžšie , prekopirujem ti čo som pisala :
ahoj , aj ja som od červena , som od opky 7 týždnou. aj ja som mala jeden prsnik akoby vyžšie , alebo to bol skor opuch . neda sa to určiiť či je to opuch alebo vyžšie ... nosím pás na podprsenke , ktorým ťaham prsnik nadol . zlepšenie je už 80%. nebolo to velmi vidieť , videla som to len ja a ked som na to upozornila ... vela som o tom čitala , a to iste mi povedala sestrička aj doktor :že neznamena že je zle odvedená práca ked je prsnik vyžšie alebo nižšie . presne sa to da určiť až po polroku ak bude aj vtedy viditelna asymetria . prve týždne velmi záleži od vnutorneho a prsneho svalstva , dśval ktorý je silnejší , pevnejší , pomalšie pušťa nadol implantat aby sa usadil , takže je to dosť časte a normalne že jeden prsnik ma odchylku od druheho .... ak je to asymetria viditelna ihned po operacii tak je viditelna ihned a to aj v polohe ked maš ruky zdvihnute rovno nahor . väčšinou v tejto polohe sa rozlišuje asymetria . ale aj tak konečny vysledok uloženia implantatov by mal byť najskor po polroku .