bianka77
ak mam byt uprimna, tak ja by som na tvojom mieste isla este raz na konzultaciu, zavolaj tam, Myslim, ze uz platit nebudes. Kolko si cakala na termin konzultacie a kolko na operaciu?
Ja som bola na konzultacke v dec.2012 to som bola po kojeni 3mes. a 2.konzultacku som mala ( tam sme si tu velkost este raz upresnili) v marci, 6mes.po kojeni, lebo vraj po kojeni je treba 6mesiacov pockat, ako a ci sa ti prsia zmenia.
Prepac, nechcem ta zneistit, no je to moj nazor a skusenost a napisem, co si myslim, aj ked to mozno nechces pocut. Taky postup som mala ja.
Ten 2.termin konzultacky mi dali po tej prvej.
Niekdy vsak zneistis samu sebs citanim a pocuvanim rad inych, lebo kolko ludi, tolko nazorov.
Ja mam male dieta, 18mes. a mala som tu 2tt svokru, ktora mi velmi pomahala, lebo 1.tt nemozes nic, prebalovst, aby ta dieta nekoplo, zdvihat ci uz pri kupani, ukaldani do postielky, do stolicky, kocika...obliekat...no po 2 tt to uz vsetko robim sama, aj ju odnesiem na rukach, dam do autosedacky, ja uz aj soferujem, nic mi nie je a uz by som vedela aj spat na boku, len sa bojim, aby som nieco neskomplikovala, tak pockam este 3tt. Buduci sa chystam uz aj do fitka aspon na stepper, bicykel. Ja som mala pohodovy priebeh.