bianka 77
to je super, ze si nemusela ani dlho cakat na konzultaciu a potom opku :-)
myslim, ze dobre urobis, ak to uhras kvoli potvrdeniu si velkosti po kojeni a urcite sa neurazi, je zvyknuty, ze baby spekuluju a mozu si byt neiste :-) vsak je tu pre nas!
Dobre, ze budes mat pomoc. Ja som dokonca 1.tyz.ani nebola doma, lebo moja dcera je pijavica a stale by po mne chcela lozit, lezat mi na hrudniku, na ruky ist a ako hovoris, takemu malemu dietatu to nevysvetlis. Ja som nechcela, aby si myslela, ze ju odstrkujem, tak som radsej bola z domu prec. Ten tyzden som oddychovala, citala knihy...konecne materska dovolenka :-):-)no po tyzdni som prisla domov a aj tak este vsetko robila okolo malej svokra, ja som ju iba krmila. Po 2tt uz ale vsetko v pohode, ani neviem, ze som bola na opke :-)
Zena s dietatom to ma zafixovane v hlave, ze musis...preto aj rekonvalenscencia je kratsia, pracuje psychika a potreba obiadovat dieta ta zenie vpred. Neboj, to zvladnes.
Spanie na chrbte je zvyk, ako ked si bola tehotna, tiez ta to nepustilo otocit sa, tak ani ten implantat ta nepusti tak skoro, hned to ucitis :-)
Ja som 1.tt spala na 3 vankusoch, polosed, je to zaberak na chrbticu, no tiez to prejde, potom budes uberat a ani sa nenazdas a spis zas rovno:-)
A inak ty nemas tie prsia az tak odkojene, som si pozrela foto este raz, ja som mala totalne, to budes mat pekne pevne s tvojim zakladom a ani koze nemas tolko, ako ja.