viktoria21 ja som išla domov o 11 hodine. a operovaná som bola o 9 hod. na tie inplantáty kludne radšej zavolaj doktorovi, ale mne na konzultačke povedal najprv, ze od 320 po 390 a že oni tam majú rôzne veľkosti.ak by si mu volala tak po tej štvrtej hodine poobede vtedy už by nemal byt v nemocnici, tak by ti mal dvihnút.tie opuchy mám ale nie moc veľké, ešte som si ich nevidela až vo štvrtok idem na kontrolu, oni tie prsia pod tou podprdou su ešte zalepené takými bielimi leukoplastmi, ale takto v podprde sa zdajú dobré, sú pekne pri sebe a nepretŕčajú do strán, čo som rada.no už sa teším na štvrtok. neboj dá sa to všetko zvládnut. musíš si povedat, ze pred tebou to zvládli všetky,je zbytočné sa stresovat, narkózy sa neboj, majú tam fakt najnovšie anesteziologické prístroje,ktoré im ukazujú všetky tvoje životné funkcie. den pred tým radšej papaj len také ľahšie jedlá do nejakej šiestej večera a pi len vodu, alebo neochutené bylinkové čaje, aby ti nebolo zle.fakt sa to dá vydržat, ak si rodila, tak pôrod je oveľa oveľa horší.