Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LiluM3

all

Baby, som 4týždne po opke, jazvy mam take tmavé červenoružové, je niečo, čo by som si na jazvy mala dávať lepiť/natierať, aby boli krajšie a hlavne bledšie?
Ďakujem :)

tina691976

renatka71
ja som bola na opke vo zvolene tam je to o niečo lacnejšie akov bb ale som spokojná ja mám okruhle 400ml su dosť vystupené do predu a ešte ja som mal aj pred opkou dosť medzeru medzi prsiami čo mi aj ostalo spolu ich nedám ale su pekné aspom pre mna a aj manžel je spokojný tak držím palce nech ti to vyjde na jednotku :)

nika2008

Sandritta,

idem budúci týždeň vo štvrtok. / teda dúfam /ešte si totižto idem len zajtra po výsledky krvi potom k internistovi a anesteziólogovi, tak len, aby som mala všetko OK. Už som aj trochu nervózna.

dzara

Ahojte kocky.Ja som uz skoro 7mes.po op. Velmi spokojna.Je to uzasny pocit.Chcem len utisit ustrasene cerstvo operovane zeny....žiadny strach.vsetko chce svoj cas a prsia vam krasne zmaknu.Hlavne to pichanie a obcasne bolesti prejdu.Sama som si to prezivala a z velkym strachom sle nakoniec to naozaj ustupilo.Znecitlivele bradavky a spodna cast prsa mi uz konecne uzdravily.Sice az teraz ale citim sa ako keby boli moje ako tie pred tym.Dala som si 420Mentor atredny profil a poviem vam ze vela zien mi povedslo ze ako prirodzene.!!!je to tym ze tento anatomicky implantat posobi naozaj prirodzene a nie vypuklo sko gulate.Toto nieje iba moj nazor ale aj okolia.Teda este raz.chce to trpezlivost a ziaden strach.

renatka71

tina691976
Ahoj no ja idem 28.9 a dáva mi 375ml ES ale mňa to bude stať 2461 aj z podprsenkou .
No som pozerala že si si dala 400ml a o 240 eur menej to máš super .

tina691976

Denisa28
Ano bola som vo februári a mesiac po mne bola aj kamarátka a tiez je velmi spokojna vyziadaj si od spravkyni galerie vstup a mozes si pozriet baby co su aj od pikulu