tina,
Ja uz som tiez mala par blbych zazitkov s nimi. Teraz ked sme boli s priatelom na dovolenke, sedeli sme v kaviarni, stolicky boli ako v divadle, len na jednej strane, lebo z kaviarne sa pozeralo na taky vyhlad. Mala som len obtiahnute tielko bez podprdy. Vedla mna sedel taky stary manzelsky par (babka, dedko). Vsimla som si ako ma obzerali hovorili daco a potom si dedko otocil stolicku a sadol si oproti! (Predpokladam aby na mna videl), po chvilke si tu stolicku otocil naspat a sadol si povodne vedla. No chapes to??? Ja som myslela ze ma prekoti! Nastastie mam dost dlhe vlasy, tak som si ich dala cez prsia.
Aj v Intimmissimi som mala celkom usmevny zazitok. Zhodou okolnosti som mala to iste tricko (moje oblubene teraz :)) Pytala som si od predavaciek podprdu 70/D. Nemali, ze take ani nemavaju... Potom na mna pozerali (na prsia), usmievali sa a hovorili si nieco. Najprv som to nepochopila, no potom mi doslo, ze sa asi smiali ze som si pytala D, lebo tie prsia vyzeraju tak na dvojky. No co uz, to uz nevysvetlis, ze tie prsia su ine...
Este jeden ozaj blby zazitok som mala na kupalisku. To uz som tu pisala...
Takze tolko k mojmu zivotu s novymi prskami :)))
Baby v ziadnom pripade tu nechcem niekoho odradit! To vobec nie! Ja si prsia maximalne uzivam!!! Ziaden neprijemny zazitok nemoze zmazat ten pocit ze mam prsia konecne :) Len si netreba vsimat takychto ludi alebo chodit s volnymi trickami alebo furt s podprdou, aby to vyzeralo ze to je hlavne podprda :D