Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clody

ivka24
drzim ti aj ja prsty :-) tak daj potom vediet ako si dopadla.. ja sa este len chystam na konzultaciu.. to ides tiez cez chirmed v KE ?, pisem takto neskoro. lebo makam na PC po nociach ked konecne mi dieta zaspi :-) tak to asi budes citat neskor.. ked uz budes mat PO.

LIVAA dik za tip na stranku idem hned mrknut.. tiez by som rada videla to foto co ma caka :-) ako sa dozviem to heslo ?

ivka24

Livaa, Sara
dakujem kocky, je super pocut povzbudive slova, lebo vsetci mi iba rozpravaju ze ci som sprosta ze do toho idem a ze ci nemam kde peniaze davat, tak este raz dik. Inak stoji ma to 65700,- to je celkova suma za komplet vsetko a to su anatomy. Domov by som mala dojst v stredu, nie som z kosic tak to bude zaujimave trepat sa vlakom, hadam ma poriadne nastopu liekmi proti bolesti. Tak potom sa baby ozvem ako som dopadla, drzte palce. pa

livaa

MISKA
chod na omlazeni.cz,tam si najdes zvatsenie prsnikov pokracovanie 4 a je tam diskusia baby ktore su pred a po,si navzajom vymienaju pocity,dojmy...a mame zriadenu stranku s foto kde su dievcata pred a po....Miska19 ti da heslo a pristup....mam tam aj ja svoje foto ako eja....pa

livaa

ivka24
Neboj drzim palce,vsetko bude dobre,ja mam 290 ml a hovorim si ze mohli byt aj vacsie ale inak som spokojna....uz zajtra budes mat po o takomto case,tak skore zotavenie a co najmenej bolesti...

sara

vela stastia ti prajem uspesnu operaciu a skore uzdravenie.pekny vysledok a vela vela potesenia.len tak by ma zaujimalo kolko to stoji?je to drahe?

ivka24

Dik Sara, ved jasne, cuvnut sa uz neda ked som dosla uz tak daleko, uz sa len do toho vrhnut bez rozmyslania :) Drzim palce vsetkym co sa rozhodli podstupit nejaku tu skraslovacku. Zajtra o takomto case uz budem mat po a budem sladko buvkat v narkoze,hehe

sara

ivka ak si rozhodnuta ist tak chod.nerob si starosti nad ostatnimy vecami.bude dobre uvidis.ja idem tiez na operaciu ale usiek.odstavaju mi tak mi ich prisposobia.mam to .juna.tiez mam obavy ale to prejde ked sme sa na to dali musime to dokoncit.no nie?

ivka24

Ahojte baby, citala som vase prispevky a to mi pomohlo pri vybere chirurga, idem do kosic ku kacmarovi ked ho tak ospevuju, operaciu mam zajtra okolo 10tej a uz mi pekne zacina hrabat ze ci mam vobec do toho ist, asi je to normalne. Bola som chora minuly tyzden a este som sa doliecovala posledne dni, dufam, ze to nebude mat zly vpliv a nevzniknu komplikacie. Inak idem mat anatomy a taku prijatelnu velkost 275cc dufam, ze to bude stacit, niekedy mam pochybnosti ci vobec budem vidiet rozdiel a niekedy ze ci nebudem mat prilis velke, no riadne zmatky v hlave. Tak mi drzte palce, ani spat nebudem dnes. Pa