Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka26

livaa,ako si sa citila asi tak po tyzdni?Ja mam pocit,ze sa nic nelepsi,bolesti mam nadalej som stale akasi otapena,akobysa mi tocilo v hlave a navyse ma dneska ta hlava cely den boli.Si spokojna s velkostou?Ja vobec a ani tomu nerozumiem,sice som nemala ziadne prsia,bola som uplne rovna,ale dala som si 350cc okruhle pod sval no zeby to bolo niejak extra vidiet,tak to nemozem povedat.Neprehanam,ale povedala by som,ze mam take plne A.Je mi z toho nanic.Som uplne sklesla,nic sa mi nechce,som strasne smutna.

ipa

dievcata piste, potrebujem sa rozhodnut, /to skoro som/ potrebujem sa nastartovat a vyrazit za svojim cielom, vase prispevky mi moc pomahaju, dali ste mi spustu informacii, zaujimaju ma vase pocity, predtym, potom...dakujem

livaa

ivka 26
Ahoj,ja som tiez bola v Chirmed,mam 290 ml, a prvy den som si to tiez hovorila,ze uz nikdy viacej....ale teraz to nelutujem som rada ze som tam bola....tie tlaky pri vstavani su najhorsie,ja kym sa sa posadila aj 15 min preslo:-D vlastne som sa hojdala a rukou sa pridrziavala nohy az kym som sa neposadila....ja som mala aj strasne citlive bradavky ale az velmi....neboj to ta prejde a kazdym dnom ti musi byt lepsie a lepsie....a hlavne netreba cely den len polehovat,to je potom horsie....

cica

ahojte babulky,
drzim vsetkym palce pred aj po ,ale chcem poprosit o radu hlavne tie ,ktore uz su zakroku a po dietati a mali vykojene prsia ,ako sa vam podarili :-}},myslim prska a ako ste spokojne ,pripadne fotky.dakujem kazdej za odpoved cica

anastázia

IVKA 26. Ja síce implantáty nemám ale ja si ich tiež chcem dať urobiť a rozmýšľam nad Chirmed.Prečo nie si spokojná s veľkosťou? Zdajú sa ti malé?Nešla by si ešte raz kôli bolesti?

ivka26

Ahojte dievcata.Uz som po operacii.Bola som v KE Chirmed.Keby som sa mala rozhodnut este raz,tak by som asi nesla.Som siesty den po operacii,ale nic moc.Este stale boli,mam taky tlak v strede hrudnika a co sa tyka prsnikov,akoby mi ich zvieralo takou zimou.Dala som si okruhle implantaty 350cc,predtym som nemala vobec nic ,len vytahane bradavky po kojeni,ale s momentalnou velkostou nemozem povedat,ze som spokojna.Chcela by som sa opytat tych,ktore su uz po ako to prezivate,ci si niecim pomahate pri vstavani,alebo niejake cviky.dakujem