Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

klara na omlazeni.cz

liva ahoj, pocuj kacamr odporuca masirovat, alebo nieco na jazvy???

inak ja uz som dost blaba ztych velkosti. chcela by som B ale nie velke take mensie. a ked si porovnam podprdu A s B tak si myslim ze IVa nemoze mat A. ja uz neviem ako si to mam merat aby som to vedela vysvetlit aj kacmarovi.
ale chcem asi tak ze ak okruhle tak maximum do 220 a ak anatomy tak maximum do 240

soninka

AHOJTE
aj ja som sa rozhodla si dat silikoniky :)
pojdem do BA do esthetic .poznate tuto kliniku niektora?ale rada by som vedela co po 15 rokoch??musim si to dat vymenit ???a ked uz to nebudem chciet ako budu vyzerat moje prsia?prosim napiste.ja mam 22.a prsia ziadne :(tak preto to chcem.moj priatel mi to zakazuje ale aj tak si to dam.tento tyzden sa chcem objednat na konzultaciu.este by som chcela vediet ze nie su take implantat co vydrzia dlksie nez 15 rokov ???????strasne sa bojim co ked nebudem mat peniaze na nove prsia potom a ak zostarnem CO PAK ???budem mat 60 a silikony ?:)

ivka26

Livaa,vazim 54kg,meriam 168cm.S doktorom sme sa o tom bavili na konzultacii.Poviem ti tak,ze ked ma bral Dr.Magdo,ked mi isli vyberat tie hadicky,sam skonstatoval,ze s Dr.Kacmarom ratali,ze budu tie prsia vacsie.Takze mam pocit,ze oni sami nevedia aka ta velkost bude konecna.Este pred operaciou som volala S Kacmarom,lebo som si to mala este skusit doma s tou ryzou,no to bolo dost o nicom.Jednoducho som mu povedala aj na tej konzultacii,ze chcem take Cecka.Takze si myslim,ze aj kvoli tomu som taka sklesla,lebo to nevyslo podla mojich predstav.Posles mi tvoje fotky?A ani som sa ta nepytala,ako dlho si po operacii,aku si mala povodnu velkost

livaa

ivka 26
to je reakcia,telo sa vyrovnava s implantatmi,kym si zvykne,a prijme ich,to prejde.....neviem aku mas vysku a vahu,ale ty si chcela ich velke? nebavila si sa s dr. ze aku mas predstavu?

ivka26

Zeny,tych 350cc,co som si dala sa mi vobec nezdalo malo.Este som si myslela,ze to bude az prilis,no vysledny efekt je o inom.Ked si pozriete stranku CHIRMEDU,maju tam aj fotodokumentaciu.Nemam ani jedny z tych prs,aj ked mam rovnaku velkost.Zajtra idem na tu kontrolu,tak sa opytam,kde to zmizlo.Svoje fotky zatial nemam,tak mi niektora poslite,ze si tie moje porovnam.Este ma trapi ta zima,akoby mi v oblasti hrude naskakovali zimomriavky a tak niejak mi ich stahovalo.Je to normalne?Mala ste to niektora?

livaa

ivka 26
350 sa ti zda malo?? to nemyslis vazne,ved to musi byt rozdiel ked si nemala nic....ja mam 290 a moja prva reakcia ked som si ich videla bola ze mohli byt aj vacsie...ale som aj tak spokojna,vyzera to prirodzene ziadne mega bomby....ty sa este tak nevidis,ved si prelepena a sa ti zdaju mensie aj mne sa zdali...ja som rada,ked si to porovnam, pred tym som nemala nic a teraz mam.....musis sa na to aj ty tak pozerat.....vydrz to,aj mne bolo vselijako prvy tyzden,ale to prejde,najma ked si pojdes kupit plavky a podprdy,vtedy si povies ze to stalo za to....inak videla si moje fotky??

kuki

fifka, drzim palce! mely, uz sa tesis? :-)
ja som dnes prvy den bez kompresnej podprdy, jupi, uz ju nemusim nosit!!!

mely

Ivka, nebud smutna, ked sa ti zahoja, urcite budes spokjna.Teraz ked mas bolesti, tak to vnimas negativne. Myslim, ze 350cc, nie je malo, ja som horkotazko prehovorila doktora na 275cc, povodne som mala dostat len 250cc. Idem o tyzden ku Gubovi. Kedze teraz mam nulky, budem vdacna za kazdy jeden kubik ktory mi tam pribudne. Skore uzdravenie zelam:)