Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

soninka
mne dr. vravel ze po 15 r je treba vymenit implantaty,len vyrobcovia implantatov zarucuju dozivotnu zaruku,niekto ich ma aj dlhsie,tazko povedat....ale kebyze sa ti mali rozkladat alebo nieco podobne tak urcite radsej von....no tak to si uz teraz zacni setrit aby si mala na vymenu :-DDD a ked budes chodit o palicke tak ti to bude jedno ake mas prsia....to je este daleko,teraz zi pre pritomnost,nie co bude,to nikto nevie a dovtedy treba zit :-)

livaa

ivka 26
no aj ja som velmi zvedava na tvoje foto,ked sa pofotis,ci su take male...to zavisi od toho ako sa budes citit,uvidis sama ci bude treba este tie vankuse,ja som postupne uberala vankuse,to je u kazdej individualne...tak sa ozvi ze co a ako...

ivka26

Livaa,prave som dopozerala tie fotky.Ruku na srdce,nechytam sa ani na jednu.Snad na tu ,co mala najmensie prsia pred operaciou,ale ja som mala este mensie,ale s inym vysledkom.No kde sa tych 350cc mohlo stratit?Ozvem sa zajtra,ked uz budem po kontrole.Ozaj.To dokedy budem spat na chrbte s Dvoma vankusmi pod hlavou?

kuki

ja mam 300cc. z prazdnej 75A mi to urobilo
krasne naplnenu tenulinku Cckovu podprsenku. moja prva reakcia bola, ze sa mi zdali vacsie ako som chcela. a este aj su, ale som spokojna, bo vypadaju dobre :-).vcera som si kupila prvu podprdu.

livaa

klara
ty chces mensie prsia? a teraz mas ake? tak si daj nizky profil,a ml ti oni navrhnu,to je tazko posudit,ked na kazdej je to ine....

livaa

ahoj klara
praveze nemam masirovat jazvy,len prelepovat a cim dlhsie,alebo silikonove naplaste len su drahe a efekt taky isty....ja neviem kazdi hovori nieco ine,na omlazeni si ich masiruju a mastia, no a vyznaj sa v tom....ty len si nechaj poradit ze kolko ml,to nemozes porovnavat s ostatnymi dievcatmi....aj ja som to tak brala ked som jednu videla s 270ml boli to bomby a kacmar mi povedal ze to je na kazdej ine a nemozme to podla obrazkov brat kazda sme ina, mame menej ci viac koze a zavisi to aj od povodnych prs....a vidis ja mam 290 a mohli byt aj vacsie o troska.....ty len povedz aku mas predstavu a oni to uz nejako sklbia a povedia za kolko...zober si foto a ukaz im....