Aký je váš názor na vyššie uvedené veci? Pomohol vám s tým niekto?
Porobenie, kliatba, urieknutie
Ty si teda riadne zaspal dobu:)
Skus si nastudovat vyvoj mediciny a zistis,ze je behom par rokov v takom predstihu,ze ak by nieco take malo vzniknut v prirode......rozpravali by aj virusy :)
Středověk neskončil, středověk trvá.
A čo sa týka medicíny. Možno na to prídu, ale zatiaľ to nevedia. To by bolo oveľa jednoduchšie, jedna tabletka a je po probléme. Ale použiť tri uhlíky, alebo jednu modlitbu sa mi takisto nezná až tak komplikované. A sorry za tú modlitbu, ale ja poznám len túto metódu.
Poznam ale dieta co sa budilo a plakalo presne v rovnaky cas par tyzdnov a pomohlo mu ,,vraj" homeopatikum .
Asi tak:)
Aj ked aj mne sa vraj to iste stalo:)
Neviem to posudit.....ja osobne si to nepamatam .
Tiez tou ,,metodou" ma vraj toho zbavili.
Zvlastne,ze uz sa v dnesnej dobe take veci nedeju? Vie ich riesit medicina???
Áno, je to komplikované. Môžeme sa zhodnúť asi len na tom, že je to tzv. psychosomatika, alebo zaťažené podvedomie a osobne si nemyslím, že tieto veci človek len tak vyleží ako horúčku alebo že pravidelným 20-hodinovým spánkom sa niečo vyrieši. Ja neriešim to ostatné, lebo ma to ani nezaujíma, resp. sa to vyriešiť nedá. Keď som bol malý chlapec napr., tak som dostal z oči. Jedna baba na mňa pozrela, oči jej zasvietili do hneda a mne bolo tak zle, že som ani chodiť nemohol, horúčka, bolesť hlavy. Moja babka zhodila 3 uhlíky a bol som fit. Nie je to psychosomatika?
johnyZ- ja ani netvrdim a ani nevyvraciam teoriu o tom,ze ci je ,alebo nie je Satan....teda zlo.
Ja len tvrdim,ze tyto farizeji to urcite nedokazu a je velmi malo skutocnych dokazov....teda neviem o ziadnom,ktory by sa nedal vysvetlit logicky.
Upalovanie carodejnic .......to bolo podla teba zalozene na pravde?
V tej dobe stacilo ,ze zena mala modernejsie zmyslanie a uz bola bosorka.
Je to na dlhe pisanie.....
Len mi to pride ako s ufom.....kto ho videl,kto to vie dokazat,kto sa s tym stretol...potom je to ale v rozpore s tym,ze jestvuje Boh...
Cize verit v nieco....znamena uplne oddanie sa niecomu co v skutocnosti ani nemusi existovat.....staci tomu uverit.