Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?

Príspevok v téme: Kolko % bab nerobi svojim priatelom vobec fajku?
Thomasis

Ja len preto sa pytam ci som v tom sam......Otazka na baby. robievate to vsetky svojim chalanom???....a chalani?.robievaju vam to vase baby?....s priatelkou som pol roka.....nikdy to nerobila a ani nikdy jej to nebolo robene...a nechce ani jedno a ani druhe...a casto jej to nadrazam...........kedysi mi povedala ze nieje taka skusena...ale to s tym podla mna nema nic spolocne.....a nevie mi ani povedat dvovodo preco nece......iba mi hovori co raz pride to pride
----------------
Sexuológia / Urológia - www.zdravie.sk

Dilaila

Moze mi niekto prosim vas vysvetlit, preco sa chalanom paci a ci si im to vobec paci, ked sa im partnerka pri oralnom sexe pozera do oci???

Ja si to vobec neviem predstavit!! Co sa na tom chlapom paci? Ja mam oci vzdy zavrete!

AdamKrt

Sony:

porad, ktore je lepsie ? :) Pretoze krasny oral spojeny s rucnymi pracami... Aja jaj jaaaj... :) Neviem, ci je nieco lepsie. Ale este som neskusal, ze by mi priatelka robila masaz prostaty - muzskeho G bodu... :)
------------
betty2:
to su len tipy na vylepsenie. Nikto nemoze za to, ze Ti Tvoj manzel/partner nechuti, nevonia, alebo nema celkom dobru hygienu.

S modou to nic nema spolocne. Oralne techniky su stare tisice rokov. Robili sa aj v starovekom Grecku. Nic nove pod slnkom...

Vazne si myslim, ze ked sa clovek DOBRE umyje, ze ziadne negativne chute a pachy nehrozia. Skor su to predsudky, mozno aj vychova.

Mne sa prijmanie oralu pacilo od zaciatku tak na 80 percent. Potom neskor uz na 100 i viac :))) Poskytovanie, som bol tak na 50 percent. Cim mi to vsak slo lepsie, tak teraz s tym nemam absolutne ziaden problem a uplne som nadseny, ked to mozem partnerke urobit, ked vidim, ake nadherne pocity jej to prinasa. Neni to o tom, ako to chuti, ale ako nezistne dokaze clovek davat radost, aby ju sposobil tomu druhemu. Uz len z toho mam potesenie, ake ma priatelka potesenie.

Presne ako v reklame na Kofolu - ked ju milujes, nie je co riesit :)

noroo31

jaaaj, :-)))), lDenzl, uz chapem tvoje mentorske traposenie s tou prisahou v tej uplne inej teme... :-) Klud, lDenzl vie.
Betty, ty si teda dobry zadubenec! Furt si tu meles svoje Nieee - a nie a nie sa obratit na pravu vieru !
Ale vazne: Betty, dost zvlastne sa tvoje prispevky citali. Velmi otvorene pises, co si myslis. Ine baby si to mozno potichu myslia ale nepovedia...
Aj moji kamarati sa stazuju, ze ich zeny prakticky prestali oral robit, len zriedka si daju povedat...aj moja zena.. nenapadne to slo do stratena.. Je fakt, ze sama sa na to nevrhala nikdy..
Uff, asi sa jej budem musiet spytat, ze do ktorej tvojej kategorie patri ... alebo radsej sa nepytat, aby mi nevyjavila neprijemnu pravdu a bola rada, ze moze prestat uplne.... fakt neviem. Tak pekne tu vedla mna spi.
No teda, betty, ivica .. nasadili ste mi chrobaka. Musim sa chlapcov po futbale spytat, ci aj oni prestali robit oral svojim zenam. To sme akosi nepreberali :-)).
Veerona, milovanie nie je znasilnovanie. Uz nikdy sa nedaj natlacit do takej situacie, aku popisujes s byvalym.
Betty, nedaj sa. Mas uplnu pravdu. Ak si oral skusala a chcela tomu prist na chut a nepodarilo sa, nerob to. Na milovani je najkrajsie to, ze clovek robi len to, co naozaj chce.
Povazovat to, ze partnerovi nejaka intimna praktika nevyhovuje, za dovod na neveru - to je dost ubohe. Dovera a vzajomnost su pre hlboky vztah nevyhnutne. Nikdy by som nemenil, ani za najsuperfajcosku. Ja by som tiez nechcel, aby mi zena vnucovala, co mi nevyhovuje (su take veci). No ale - dobry napad by potesil, treba skusit ... :-)

lDenzl

betty- som od teba o nieco mladsi a neviem.......ja nic nemusim predstierat a zena tiez nie. Ak to je spontanne.....nemyslim,ze sa da hovorit o niecom co nemam a nema rada.Nemyslis??
Ja som asi az priliz cistotny nato aby som sa zene zhnusil tym,ze nevoniam.A tiez nemozes tvrdit to,ze ak sa tebe a par zenam na tomto fore hnusi nieco take......ze je to cely svet.

betty2

Ale ved mne je to tiez jedno.
Nikoho nepresviedcam o nejakej pravde, len poskytujem svoj pohlad na vec. Tak uprimne, ako by som to bez anonymity nedokazala.
Ludia sa rozhovorom bavia. Aj ja. Sem si dovolim pisat veci, ktore moj muz netusi. Napr., ze som do cca 35-ky predsierala orgazmus. Ani o orale sme sa nikdy tolko nerozpravali, kolko sem pisem. Vlastne som niektore svoje myslienky aj pre seba sformulovala az teraz. Pobavil ma prispevok Veerony. Moj intimny zivot sa nastavil prijemnou konkludenciou. Teraz je mi pri milovani strasne fajn, ako mi za mlada nikdy nebolo.
Denz, ak ti urobi dobre, ked ma nazves zakomplexovanou, posluz si. Mne to ani trochu nevadi. Keby sme proti sebe argumentovali, myslela by som si, ze utocis preto, klebo tvoje argumenty sa vbycerpali. Ale toto sa neda vyargumentovat. Da sa len povedat: toto mi vyhovuje, toto nie.
Pre pettert: 42 ... vela :-) ?

lDenzl

betty:))
ale ved mne je jedno co si tu vas par mysli a mam pocit ,ze ste vazne zakomplexovane ak toto dokazete pisat:))
Som rad,ze vas nepoznam :)
Tot vsjo:) Ved nemoze byt kazdy dokonaly:)

betty2

Denzl, pozri. Tiez patrim k zenam "ja uz som vydata, ja uz to nemusim robit" - ako je to tu usmevne formulovane.
Je to pasca: ak sa budem pretvarovat, ze ma to bavi ( nie je to tak), tak to moj muz bude chciet castejsie .. a som v prdeli.
Ak to budem robit a tvarit sa, ze je mi to jedno (nie je, vadi mi to) - to iste. Manzel si mozno aj uzije, vo mne narasta averzia. Skor-neskor to prestanem robit a sme znova tam.
Ostava tretia moznost - robit to a davat najavo, ze je mi to proti srsti - ale: ty by si o to stal ? Vediel by si, ze sa premaham a robilo by ti to dobre ? ja neviem...
Statocne som skusala niekolko rokov, ci si to neoblubim. Nepodarilo sa. Ja som dufala, ze si to oblubim, velmi som chcela robit muzovi radost. No, neslo to. Sa zabijem ?
Dievcata maju pravdu: aj chlapi to casom prestavaju robit. Asi z toho nie su az tak paf.

lDenzl

betty2- ty si ma zrejme uplne zle pochopila:)
Sa som napisal,ze len dedukujem,nie ze to praktizujem:) A dalej som pisal,ze to u nas funguje bez nasilia:)