Nechapem,ze tucne baby nechcu chudnut a pohod zjedia celu cokoladu alebo na obed halusky so slaninou a chuducke baby jedia salatiky,cvicia a stale sa stresuju tym ako vyzeraju.
Tym tucnym babam nevadi ako vyzeraju?
Tucne baby vs chude baby
hehe asi tak :))
nechapava, neviem čo to tu riešiš,
totálny primitivizmus.
ja mám tiež ideálne miery a nechávam druhých žiť..........
tebe sa žije, mať tak tvoje problémy.
Nie je nic len cierne a biele.
Teda nie su len chude baby, ktore jedia salaty a sportuju a PRETO su chude, tak ako nie su nadvahove baby, ktore len zeru, su lenive a PRETO su tucne...
A k tvojej uvahe, mozno by si mohla kamoske citlivo naznacit, ze pokial chce nieco so sebou urobit, mala by sa zamysliet nad tym, co je a kolko je.
nechapava
v teme krasa kozmetika si najdi
Aku temu?
vsetko je genetika.my mame v rodine "vychrtliny"-mame rychle spalovanie a mozeme jest od vidim do nevidim.ale nie vzdy je to vyhoda najme v lete na kupku.a tiez neznasem tie frazy ze sme anorekticky a podobne blaboly.ale v celku som so sebou spokojna a radsej sa najem ako byt vychladovana a podrazdena z toho
vadi ako vyzeraju len si to nepripustia ved preto sme my stihle pre ne vychrtliny a podobne ...
je pravda ze uprednostnim salatiky ale ani maskom nepohrdnem (sem tam)
.. cvicime lebo potrebujem pohyb...
..skus si precitet podobnu temu predpokladam ze kocka co ju pisala je plnsich tvarov lebo take meno ake ma to cislo 1 ........................
no tak to nedavaj na vsetky. lebo toto poznam ze lamentuje a nic preto nerobi tak to je blbost. ale je vela co maka a snazi sa a nejde a zas chude sa prezieraju. pokial nic preto nerobi nech sa nstazuje, pokial sa zas nestazuje ona nech to netrapi teba...kazda sme ina...
no vidis, vadi jej to. a nevie sa ovladat, preto tak s prepacenim zerie. lebo take velke telo si jednak viac pyta , a cim viac jes, tym si hladnejsia, a tym menej sa ti chce hybat. ale v zrkadle sa vidis.
Moje miery?Neviem na co Ti to bude,ale ok:
99 - 65 - 95